ČESTITKA RANKA KRIVOKAPIĆA: HERCEG NOVI MORA BITI MJESTO U KOME SE ŽIVI...

ČESTITKA RANKA KRIVOKAPIĆA: HERCEG NOVI MORA BITI MJESTO U KOME SE ŽIVI BOLJE

183
0
Podijeli

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ranko Krivokapić uputio je povodom 28. oktobra – Dana Opštine Herceg-Novi, čestitku svim građanima, predsjednici Opštine Nataši Aćimović, predsjedniku SO Andriji Radmanu i odbornicima.

– Vaš grad poznat kao mjesto živopisne kulture, tradicije i stvaralaštva, mjesto u kojem su se stvarali veliki i davali značajan doprinos ukupnoj kulturnoj baštini Crne Gore, mora biti i mjesto na kojem se živi bolje i u skladu sa vrijednostima prosperitetne Evropske zajednice, kojoj ste vi kao grad najbliži, a država joj predano teži – poručio je Krivokapić.
On dalje navodi da novski potencijal mora biti valorizovan na održiv način tako da daje svojim građanima vrijednost više direktno utičući na životni standard i stvarajući perspektivu mladima.
– Vjerujem da ćete mudrom i domaćinskom politikom stvarati Novi po mjeri njegovog građanina u čemu država mora pomoći i brinuti da stvara ambijent za napredak, a investicione projekte usmjeriti interesima onih koji svojim radom stvaraju i žive od njega.
Ispravan put razvoja Novoga i države mora se temeljiti na pravdi, pristojnom poslu i jednakim šansama za sve.
U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine – navodi se u čestitki predsjednika crnogorskog parlamenta Ranka Krivokapića.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code