Četiri igrača Primorja 1945 dobila šansu za evropsko prvenstvo

Četiri igrača Primorja 1945 dobila šansu za evropsko prvenstvo

2838
2
Podijeli

primorje trka nezavisnostiTrener kadetske reprezentacije Dušan Dubljević i Košarkaški savez Crne Gore uputili su poziv četvorici igrača iz Herceg Novog dajući im šansu da izbore mjesto u timu za predstojeće evropsko prvenstvo.

Sa spiska kadetske reprezentacije iz KK Primorja 1945 pozvani su: Novak Obradović, Jovan Konjević, Stefan Vukojević i Matija Branković.

Picerija i restoran

Šef stručnog štaba KK Primorja 1945 Slobodan Savović ne krije zadovoljstvo i kaže da su svi u klubu veoma ponosni na igrače:

“Ovo su momci koji su zaslužili poziv isključivo radom i utakmicama u kojima su pokazali talenat tokom protekle sezone i još jednom potvrdili da je Herceg Novi grad koji je uvijek bio rasadnik košarkaskog talenta. Ovo je ujedno i potvrda za nas u klubu da idemo u pravom smjeru”, ističe Savović.

On podsjeća i da KK Primorje 1945 polako, ali sigurno postaje prepoznatljiv po tome da se oslanja isključivo na podmladak. Osvojili su IB ligu sa jednom od najmlađih ekipa u ligi i izborili plasman u najviši rang takmičenja.

“Svi ovi mladi momci će i sljedeće sezone imati priliku da se dokazuju. U potpunosti smo posvećeni radu sa našim igračima kojima smo omogućili rad tokom čitavog ljeta, jer to je period u kojem igrači najviše napreduju. Ogromnu zahvalnost dugujemo opštini Herceg Novi koja je najzaslužnija za napredak košarke u našem gradu” – poručioje Savović.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code