CGES SE IZVINIO PK „SUBRA“ ZBOG PREFARBANIH MARKACIJA

CGES SE IZVINIO PK „SUBRA“ ZBOG PREFARBANIH MARKACIJA

99
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Crnogorski elektroprenosni sistem izvinio se Planinarskom klubu ” Subra” zbog štete koje su izvođači radova Tehno- Gradnja iz Pljevalja pričinili na markacijama staze na Čakotinu, u zaleđu Herceg Novog, navodi se u saopštenju CGES-a dostavljenom Radiju Jadran.

Početkom sedmice dipl. arh PK Subra, Željko Starčević saopštio je našem radiju da su najvjerovatnije radnici CGES-A ili neke kompanije koja je angažovana, prefarbali markacije za planinarske staze u Orjenskom masivu, pa zainteresovani planinari nijesu mogli da planinare po rutama koje su ucrtane u kartama.
Kompanija CGES je nakon toga, kako su i najavili, oformila Komisiju čiji je zadatak bio da utvdi činjenice o ovom slučaju.
Komisija je po izlasku na teren i provjerom stanja utvrdila, da je izvođač radova, angažovan na radovima antikorozivne zaštite na dalekovodima, Tehno-Gradnja iz Pljevalja, prefarbao planinarske markacije čime je pričinjena šteta na markacijama staze, u dužni od 200m.
CGES je ovim povodom uspostavila kontakt sa pomenutim planinarskim društvom, kako bi se staza, kao i ostala navedena mjesta, dovele u pređašnje stanje i time umanjila pričinjena šteta, kaže se na kraju saopštenja iz CGES-a.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code