City Games 2016: Jadran Škver ponovo zapalio Herceg Novi

City Games 2016: Jadran Škver ponovo zapalio Herceg Novi

3403
1
Podijeli

Na najljepšoj lokaciji City Games turneje, prekrasnom bazenu plivačkog vaterpolo kluba Jadran, ljetne igre dobile su prvog crnogorskog pobjednika ekipu Jadran Škver.

city games 2016 1U Herceg Novom gdje je održan prvi kvalifikacijski susret popularnih ljetnih igara, na prepunom bazenu takmičilo se šest sjajnih timova sa željom da se plasiraju u veliko crnogorsko finale koje 7. jula biti održano u Podgorici.

Picerija i restoran

U napetom obračunu pobjedu je s 50 bodova odnijela ekipa aktuelnih City Games prvaka sastavljena od najboljih crnogorskih sportista, uvijek sjajni Jadran Škver.

city games 2016 3–  Ne pucam pod pritiskom ali treba se znati nositi sa ovoliko adrenalina. City Games su mentalna priprema za Olimpijske igre u Brazilu – iskren je jedriličar i član Jadran Škvera, Milivoj Dukić.

city games 2016 6Pobjedu su posvetili selektoru crnogorske vaterpolo reprezentacije Vladimiru Gojkoviću, svom suigraču i mentoru koji zbog priprema s reprezentacijom nije mogao biti s njima.  Bude li vremena, Gojković će ih bodriti u Podgorici na finalu, gdje putuju zajedno sa drugoplasiranom ekipom Casa Herceg Novi.

city games 2016 4Nešto manje sreće ovog su puta bile ekipe Maškare, Adriatic Elite Fitness, Triatlonci, te K.K. Primorje. Razočaranih nije bilo jer, kako su priznali mladi košarkaški reprezentativci Crne Gore, Marko Grković i Veselin Kovačević iz ekipe K.K. Primorje, na City Games su došli da se dobro zabave.

city games 2016 5Pobjednik iz Podgorice predstavljaće Crnu Goru na velikom međunarodnom polufinalu u Biogradu na Moru gdje će se takmičiti protiv 11 evropskih zemalja.

city games 2016 2

City Games karavan u međuvremenu putuje u Tivat gdje će gostovati sjutra, 4. jula.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code