City Games 6. jula u Tivtu, u Novom crnogorsko finale 27. jula

City Games 6. jula u Tivtu, u Novom crnogorsko finale 27. jula

0
Podijeli

Popularne ljetnje igre, nekad poznate kao Jadranske igre, a danas kao City Games održaće se u četvrtak, 6. jula na gradskoj rivi Pine u Tivtu, u 19:30. Pobjednici te večeri obezbijediće plasman na crnogorsko finale, koje je na programu 27. jula na bazenu na Škveru.

Pobjednik finala predstavljaće Crnu Goru na velikom međunarodnom polufinalu, koje će se održati u Beogradu.
City Games će tokom ljeta obići Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju, Sloveniju i BiH, osnažujući prijateljstva i veze među gradovima i zemljama učesnicama. Novina je da se u međunarodnim polufinalima, najboljim regionalnim timovima pridružuju ekipe gradova iz još 7 evropskih zemalja.

Picerija i restoran

– Italija, Njemačka, Poljska, Mađarska, Luksemburg, Češka i Holandija imaće svoje predstavnike na velikim međunarodnim polufinalima u Beogradu 24. i 27. avgusta, nakon čega se najbolji od najboljih 2. septembra bore za titulu ovogodišnjeg City Games prvaka u Biogradu na Moru, već tradicionalnom domaćinu velikog međunarodnog finala – objasnio je autor projekta Miroslav Krzyk.
City Games će ove godine biti organizovan na 40-tak lokacija, učestvovaće oko 2000 takmičara, a projektovani broj gledalaca iznosi oko 70 000.

Broj ekipa koje mogu učestvovati u Tivtu je ograničen. Ekipe se mogu prijaviti na zvaničnoj web stranici igara www.city-games.com, ali i u opštinskom Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja. Događaj organizuje kompanija Adria Events u saradnji sa Opštinom Tivat. Sponzori događaja su Turistička organizacija Tivat i Brand New Tivat.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code