Članice Kola srpskih sestara dobile podršku za svoje humane akcije

Članice Kola srpskih sestara dobile podršku za svoje humane akcije

2418
0
Podijeli

kolo srpskih sestara 1NVO Kolo srpskih sestara iz Bijele učestvovala je na konkursu raspodjele sredstava za NVO u Herceg Novom i zadovoljni su dobijenom podrškom. Tako su, uz dodatno prikupljena sredstva privatnih institucija i građana uspješno realizovali projekat koji se odnosio na socio ugroženu djecu. Pomogli su u odjeći, obući i školskom priboru.

Drugi dio projekta je takođe uspješno završen, jer su ugroženim starijim osobama donirali hranu, odjeću, ogrijev i ljekove.
– Naša pružena ruka humanosti zasigurno će ostati ispružena, prema svima onima kojima je potrebna pomoć i podrška – navode iz te NVO.
kolo srpskih sestara 2Inače, ovo udruženje pripada parohiji Bijeljsko-Kruševičkoj, pri Hramu-Polaganje Rize Presvjete Bogordice u Bijeloj. Bavi se prvenstveno sociohumanitarnim radom, a potom i svim onim djelatnostima gdje mogu biti korisni, pa i raznim kulturnim manifestacijama ukoliko dobiju poziv.

Picerija i restoran

Ponosni su na dosadašnje akcije u prikupljanju pomoći u vandrednim situacijama u zemlji i okruženju. Svake godine obilježavaju parohojske slave: crkvenog hora Roždestvo, Hramovnu slava i njihove organizacije.

kolo srpskih sestara 3

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code