Članovi Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj čistili Njivički put:...

Članovi Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj čistili Njivički put: Za mjesec Novi može da blista!

3704
0
Podijeli

Članovi Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj uz pomoć Udruženja privrednika Novoga, jutros su čistili Njivički put, navodi se u saopštenju.

Oni su do sada, u kampanji koja traje svega 20 dana, donirali mikser betona za asfaltiranje u puta, popravili dio puta na Toploj, Udruženje privrednika je potpisalo Memorandum o saradnji sa “Našom šansom” kako bi licima sa invaliditetom obezbijedilo plate, mjerili šećer građanima Novoga.

Picerija i restoran

“Mi smo već počeli da radimo, jer smo riješili da u toku kampanje pokažemo Novljanima da potrebno samo MALO DOBRO VOLJE da se mnogo toga uradi u Novome!

Samo novski privrednici koji su na našoj listi mogu za najduže mjesec dana pomoći mehanizacijom, novcem i ljudima da očisitimo grad, osvijetilimo šetalište, zasadimo cvijeće, okrečimo zgrade, ofarbamo ograde!
Sve to možemo uraditi PRIJE TURISTIČKE SEZONE!Lažu nas da nema novca da grad izgleda ljepše I dostojanstveno!”, rekli su iz ove liste.
Istina je, kako podvlače, da NOVI unazad 25 godina NEMA DOBRE DOMAĆINE. Umjesto dobrih domaćina Novime su gazdovale raspikuće i oni koji nisu imali vremena ni da ga očiste jer su se međusobno klali oko PLIJENA! A plijen je bio NAŠ NOVI i njegovi najjljepši resursi.  navode iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

 

“Mi ne pričamo bajke I gluposti o nekakvim mostovima i tunelima ispod mora. Takve priče su ponižavanje zdrave pameti svakog stanovnika Novoga. Takve, moramo reći tu riječ, budalaštine, pričaju oni koji su uništili ovaj grad. Sigurni smo da će Novljani imati pravi odgovor na takve gluposti kada 7. maja uzmu olovku u ruke”.
NOVLJANI, ZADNJI JE ČAS ZA SPAS NOVOGA!
Vidimo se 7. maja na birališttima i zaokružimo broj 6! – poručili su iz Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj.

Plaćeni izborni program

Nema komentara