Članovi „Pande“ Vojin Knežević i Nikola Crnković osvojili zlato i srebro u...

Članovi „Pande“ Vojin Knežević i Nikola Crnković osvojili zlato i srebro u Aleksincu

2055
2
Podijeli

Ju jutsu Panda učestvovala je sa kadetskim timom na turniru “Aleksinac Open” i postigli ogroman uspjeh.

panda aleksinac 230516 1U redovnom takmičenju Vojin Knežević u kategoriji do 69 kg osvojio je zlatnu medalju i Nikola Crnković u kategoriji 62 kg osvojio je bronzanu medalju.

Picerija i restoran

Najveći uspjeh su postigli u Jadranskoj ligi u kojoj su se kadeti „Pande“ borili sa mnogo starijim seniorskim ekipama i sasvim opravdali povjerenje trenera.

 

panda aleksinac 230516 2U prvom kolu smo se sastali sa mnogo jakim timom domaćina “N&F Aleksinac” i sa njima remizirali 3:3. U drugom kolu zbog povreda i zbog prethodno teškog prvog kola izgubili smo od mnogo starije seniorske ekipe” Srpska” BiH. U trećem kolu smo savladali ekipu” Baleks” Makedonija. Finale Jadranske lige će se održati za mjesec u Banja Luci gdje očekujemo da ćemo izboriti dobar rezultat – navode iz kluba.

Na takmičenju su nastupali:

Luka Jovanović 2000 godište

Aleksa Jaredić  2000 godište

Aleksa Radulović 2000 godište

Vojin Knežević 1999 godište

Danilo Kolman 1999 godište

Nikola Crnković 1998 godište

panda aleksinac 230516 3Zemlje učesnice turnira: Rumunija, Hrvatska, BiH, Grčka, Bugarska, Srbija, Slovenija, Makedonija i Crna Gora.

2 Komentari

  1. Svaka čast Kneževiću i Crnkoviću,naravno i svim ostalim takmicarima koji predstavljaju nas grad i drzavu preko ovog sporta. Malo vise paznje da se posveti njima!!
    1    0

Ostavite komentar

*

code