Crna Gora poražena od Grčke, šesto mjesto za “ajkule” na EP

Crna Gora poražena od Grčke, šesto mjesto za “ajkule” na EP

4
Podijeli

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je šesto mjesto na Evropskom prvenstvu u Barseloni. “Ajkule” su u meču za 5. poziciju poražene od Grčke 8:6. Selektor Vladimir Gojković u ovom meču nije mogao da računa na Sašu Mišića zbog povrede prsta i ramena, kao ni na Aleksandra Radovića koji dva dana ima zdravstvene probleme. Naša selekcija takmičenje je završila sa četiri pobjede, remijem i dva poraza.

Imali smo vođstvo samo na startu meča. Grci su brzo preokrenuli i vodili 5:3 i 6:4, ali smo uspjeli preko Ivovića i Spaića da izjednačimo na pet minuta do kraja meča. Nijesmo iskoristili napad za preokret, sa druge strane uslijedila su dva gola Grka za pobjedu.

Picerija i restoran

U crnogorskoj selekciji najefikasniji je bio Aleksandar Ivović sa tri gola, dok su po gol postigli Marko Petković, Đuro Radović i Vladan Spaić.

4 Komentari

    • Vazda li nadjete opravdanje za svaku priliku. Čisti Balkanski mentalitet i umjesto da se propusti analiziraju i koriguju u budućnosti vi nalazite izgovor. Vrijeme je da se gen Turcizma zamjeni genom Modernog svjeta, a to je da nije sramota griješiti, a greške treba ozbiljno i energično analizirati i korigovati.

      5
      1

Ostavite komentar

*

code