Crna Gora zemlja partner na sajmu turizma u Manhajmu

Crna Gora zemlja partner na sajmu turizma u Manhajmu

0
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Berlinu i Crnogorskim turističkim udruženjem, prvi put, kao zemlja partner, predstavlja turističku ponudu naše destinacije na specijalizovanom sajmu turizma ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz, od 5. do 7. januara u njemačkom gradu Manhajmu.

Budući da je Crnoj Gori pripala čast da bude zemlja partner ovogodišnjeg sajma, na otvaranju je govorio ambasador Crne Gore u SR Njemačkoj dr Ranko Vujačić, saopšteno je iz NTO.
Kako su izlagači njemačke i međunarodne turističke kompanije, društva i udruženja, sajam predstavlja odličnu priliku za promociju, uspostavljanje kontakata i ostvarivanje saradnje radi privlačenja većeg broja turista sa ovog tržišta.

Picerija i restoran

Pored predstavljanja na štandu, Crna Gora će se dodatno promovisati kroz prezentacije ponude, posebno aktivnog turizma na glavnoj sajamskoj bini i brojne intervjue za njemačke medije, kao što su Mannheimer Morgen, Merian itd.

Kao posebna prednost za povezivanje sa ovim tržištem istaknuta je direktna avio – linija nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlinesa od Podgorice ka Frankfurtu koji je 86 km udaljen od Manhajma.

ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz je sajam specijalizovan za aktivni turizam i kampovanje, koji okuplja više od 100 njemačkih i međunarodnih izlagača i preko 10.000 posjetilaca.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code