Crnogorska: Herceg Novi zaslužuje ozbiljnu politiku razvoja, a ne politiku haosa i...

Crnogorska: Herceg Novi zaslužuje ozbiljnu politiku razvoja, a ne politiku haosa i sunovrata

832
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Nacional-šovinizam, nažalost, nije mogao mimoići i izbore u Herceg Novom. Konglomerat stranaka okupljenih u DF-u želi napraviti “Srpski Herceg Novi”, navodi se u saopštenju Crnogorske.

Nijesu nam još otkrili na koji način to žele izvesti jer smo taman pomislili da su vremena etničkih čišćenja zauvijek iza nas.

Picerija i restoran

Mrzitelji svega što ima prefiks “crnogorski” nemaju predaha i ova kampanja u Herceg Novom samo im daje priliku da nastave mračnom stranputicom u koju su duboko zagazili.

Mi iz Crnogorske ih samo želimo podsjetiti da su vremena i takav način artikulisanja politike daleko iza nas. Takva politika užasa je poražena zauvijek na ovim prostorima i oni su samo zaostali relikt koji nas podsjeća na ta tužna sjećanja.

Crnogorska već dugo upozorava sve građanske opozicione stranke u Crnoj Gori na opasnost bilo kakvog solidarisanja sa politikom DF-a jer takva politika, ni u kom slučaju ne može, ni jednim svojim dijelom, biti dio rješenja ukupne crnogorske krize. Naravno da takva politika ne može dati odgovore ni na ozbiljan razvoj Herceg Novog jer Herceg Novi zaslužuje ozbiljnu politiku razvoja, a ne politiku haosa i sunovrata.

Za razliku od politike koja pokušava Herceg Novi zadržati u svojevrsnom „getu“, Crnogorska želi i nudi građanima Herceg Novog najčvršće povezivanje sa svojom Crnom Gorom. Samo takva ozbiljna politika može otvoriti vrata razvoja našeg grada.

Stranke na vlasti će se mijenjati u našem gradu, ali on mora biti najljepši biser i dragulj države Crne Gore. Mi iz Crnogorske dobro znamo da takav politički pristup nema alternativu i svojom snagom, koju će nam dati građani Herceg Novog na ovim izborima, bićemo najbolji garant crnogorske budućnosti našeg grada.

Zato građani Herceg Novog i ne treba da se plaše od poruka nacional-šovinista jer su to u današnjim vremenima samo bajke, a u našem  gradu niko ne želi biti lik iz basne, koji bi u tako nešto povjerovao – stoji u saopštenju “Crnogorske”.

Plaćeni izborni program

Nema komentara