Crnogorska: Na vjetrovima modernog patriotizma vodićemo Herceg Novi i Crnu Goru u...

Crnogorska: Na vjetrovima modernog patriotizma vodićemo Herceg Novi i Crnu Goru u svjetliju budućnost

1184
0
Podijeli

Crnogorska je partija građanske orijentacije opredijeljena da očuva dostojanstvo svakog pojedinca i da pruži pomoć socijalno ugroženim kategorijama, bez obzira na nacionalnu, vjersku, rodnu ili seksualnu pripadnost, jer je to jedini ispravni put države kojoj je stalo do svih njenih građana.

Upravo iz tih razloga, pomirljiva politika Crnogorske ima svoje mjesto u multietničnom Herceg Novom, koji kao najzapadniji grad naše zemlje treba i mora da bude crnogorska kapija na putu ka Evropskoj uniji. Na tom putu želimo da se naš grad razvija u modernu sredinu, konfornu za sve njegove građane, poštujući ogromno kulturno-istorijsko nasljeđe i tradiciju, koje treba da baštinimo, ali i prenesemo na buduće generacije, što podrazumijeva odgovorno upravljanje ogromnim resursima kojima raspolaže naš grad.

Picerija i restoran

Upravo ti resursi su preduslov za turizam – osnovnu privrednu granu Herceg Novog.

Međutim, razvoj turizma podrazumijeva stabilnu i uređenu lokalnu upravu, ali i državu koja će svojim građanima garantovati sigurnost života i rada, a potencijalnim stranim ulagačima sigurnost poslovanja. Stoga i smatramo da razvoj našeg grada mora biti povezan sa razvojem države, jer bez te korelacije, bez obzira na političke stavove, nema napretka ni Herceg Novog ni Crne Gore. Da bismo ostvarili te naše, a možemo reći i ciljeve svih onih koji kao i mi žele dobro ovom gradu, mi u Crnogorskoj smo mišljenja da odmah treba da se prestane sa velikom pričom, a da počne da se radi.

Zato je krajnje vrijeme da neki novi ljudi, zagledani u budućnost, a ne u prošlost, preuzmu kormilo i na vjetrovima modernog patriotizma povedu Herceg Novi i Crnu Goru u svjetliju budućnost.

Pozivamo građane Novog da na izborima 7. maja zaokruže broj 7. Crnogorska – Nego kako!

Plaćeni izborni program

Nema komentara