Crnogorska: Naša kampanja je ubjedljiva, bez Crnogorske neće biti vlasti u Herceg...

Crnogorska: Naša kampanja je ubjedljiva, bez Crnogorske neće biti vlasti u Herceg Novom

3693
0
Podijeli

Često smo ponavljali tokom kampanje i opet ću da poručim da je glas za Crnogorsku u Herceg Novom glas za bolji život u gradu, ali i glas za našu državu Crnu Goru! – istakla je povodom današnje akcije Crnogorske u Herceg Novom Anđela Ivanović, predsjednica Programskog savjeta Crnogorske.

– Naš program, naši principi i naši prijedlozi, koje iznosimo tokom kampanje, će poslije izbora biti osnov za pregovore o formiranju vlasti u Herceg Novom, dodala je Ivanović.

Picerija i restoran

– I samo da se zna. Crnogorska želi da državu Crnu Goru svaki njen građanin i državljanin s ponosom osjeća kao svoju državu i da bude privržen njenim temeljnim ustavnim načelima. To je princip od kojeg uvijek polazimo u svim pregovorima u kojima učestvujemo, na svakoj tački naše države Crne Gore pa i u Herceg Novom, navela je Ivanović.

Ponosna sam na naše ljude koji u Herceg Novom zagovaraju ideje Crnogorske. Zato pozivam građane i građanke Herceg Novog da u neđelju, 7. maja zaokruže broj 7. i da glasaju za Crnogorsku, zaključila je Ivanović.

Povodom današnje akcije prisutnima se obratio i Igor Lakićević, kandidat za odbornika izborne liste „Crnogorska” u Herceg Novom.

– Ubijeđen sam da će Crnogorska biti najveće i najprijatnije iznenađenje ovih izbora u Herceg Novom, naveo je Lakićević i dodao: „U to vjerujem jer je naša kampanja u Herceg Novom ubjedljiva! Jer su kandidati na našoj listi čestiti Novljani!”

A i istraživanja, koja imamo, su jasna – poslije ovih izbora bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom, naveo je Lakićević.

–  Još jednom pozivam svoje sugrađane, moje Novljane da 7. maja zaokruže broj 7. i da glasaju za Crnogorsku!, zaključio je Lakićević.

Plaćeni izborni program

Nema komentara