Crnogorska prva predala izbornu listu

Crnogorska prva predala izbornu listu

4114
22
Podijeli

Opštinskoj izbornoj komisiji u Herceg Novom predstavnici Crnogorske danas su predali, kao prva partija koja će konkurisati na vanrednim lokalnim  izborima 7. maja, izbornu listu sa 34 kandidata. Nosilac izborne liste Crnogorska je Milan Lakićević. Crnogorska ima potreban broj potpisa preko 200, a za validnost svake izborne liste neophodno je minimalno 200. OIK će u roku od 24 h potvrditi listu koju su predali i provjeriti potpise.

Predsjednik Crnogorske u Herceg Novom, Milan Lakićević, kaže da su se ozbiljno pripremili za izbore, pa zato i prvi predaju listu, a držaće se tri tačke programskih ciljeva:

Picerija i restoran

– Herceg Novi turistička metropola, efikasna i uspješnija lokalna samouprava i rješavanje problema sa kojima se sučeljavaju građani Novog – naveo je on uvjeren da će ostvariti dobar rezultat.

Inače, do sada su iz DPS-a i Socijaldemokrata najavili da će samostalno nastupiti na vanrednim izborima, a SDP i URA će nastupiti kao koalicija.

Predaja listi Opštinskoj izbornoj komisiji biće do 12. aprila, a žrijebanje je zakazano za 13. april.

22 Komentari

 1. Osvjezenje?? u kom smislu? i Izbor vam je bio osvjezenje pa nagrdi grad,i sad milione iz kase za ponovne izbore, jer im se sad ne svidja s kim su usli u koaliciju !!
  6  4
 2. Sve pohvale za ovaj tim.Napokon neko ko se ne bavi megalomanskim projektima koje nece docekati niko od nas,ni od nase djece,unucadi,praunucadi…?.Imate podrsku moje familije.Koliko god glasova osvojili bicete osvjezenje u svakom smislu.Podrska ???.
  24  24
 3. Tacno cu za njih da glasam. Posto su svi ostali dokazali da su nesposobni, sem za sebe. Pa kako bude, ako pogrijesim, mogu da zivim s tim…
  28  33

Ostavite komentar

*

code