Crnogorska: Svi ćute, a bezbjednost građana Meljina i Herceg Novog ugrožena

Crnogorska: Svi ćute, a bezbjednost građana Meljina i Herceg Novog ugrožena

7321
0
Podijeli

Dok se aktuelne političke strukture bave pitanjima ko će zauzeti koju funkciju, građani Meljina i Herceg Novog se plaše za vlastiti život – smatra Igor Lakićević, potpredsjednik OO Crnogorske Herceg Novi.

–  Nije prvi put da su građanima Herceg Novog, naročito Meljina, ugroženi životi i bezbjednost, međutim, jučerašnji događaj i saznanja da dojava o sumnjivoj napravi koja je mogla da eksplodira, nije bila lažna dovodi nas u situaciju da zahtijevamo hitno preispitivanje svih nadležnih institucija, događaja koji su doveli do toga da je uopšte moguće da se ovako nešto dogodi u Herceg Novom.

Picerija i restoran

Velika tragedija je izbjegnuta i spriječena na sreću, s obzirom da se radi o razarujoćoj i opasnoj eksplozivnoj napravi MRUD (mina rasprskavajućeg usmjerenog desjtva). Najgore od svega je što se u blizini nalaze plaza, igrališe, po nekoliko desetina djece i mladih svakodnevno prolazi ovim putem

Mi iz Crnogorske zahtijevamo hitne reakcije i da se shvati ozbiljnost ove situacije, jer ovdje ne govorimo o trivijalnim stvarima kojima se trenutno bave oni koji bi trebalo da brinu o građanima Herceg Novog, već o životima i bezbjednosti naših porodica i sugrađana – navodi se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara