Crnogorski fizioterapeuti u Limasolu

Crnogorski fizioterapeuti u Limasolu

663
0
Podijeli

udruzenje fizioterapeuta crne goreNa redovnoj Skupštini evropskog regiona svjetske Konfederacije za fizikalnu terapiju, u Limasolu na Kipru od danas do 23. aprila, Udruženje fizioterapeuta Crne Gore predstavljaće generalna sekretarka Udruženja, Aleksandra Savić i predsjednica regionalnog odbora za Herceg Novi – Kotor – Tivat, Vesna Samardžić.

Učešće na ovom skupu dokazuje posvećenost Udruženja fizioterapeuta Crne Gore u unapređenju postojećih i donošenju novih dokumenata koji regulišu fizioterapeutsku djelatnost u Evropi i svijetu.

Picerija i restoran

Iz ovog Udruženja predstaviće sistem obrazovanja fizioterapeuta u Crnoj Gori, zastupljenost i mogućnost zapošljavanja u Institutu Dr Simo Milošević, javnim zdravstvenim ustanovama, Dnevnim centrima, Domovima za stare, Resursnim centrima, sportskim klubovima i reprezentacijama, spa i wellnes centrima i privatnoj praksi.

Uz promotivni materijal Turističke organizacije i Instituta Dr Simo Milošević, fizioterapeutima iz evropskih država biće predstavljena Crna Gora kao turistička i destinaciju za uspostavljanje, očuvanje i unapređenje zdravlja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code