Crnogorski fizioterapeuti u Zagrebu

Crnogorski fizioterapeuti u Zagrebu

1278
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na konferenciji pod nazivom “Profesionalna pitanja i izazovi u fizioterapiji”, koja je odražana 31. marta i 1. aprila u Zagrebu, Crnu Goru je predstavljao predsjednik Udruženja fizioterapeuta Crne Gore, magistar fizikalne terapije, Krsto Kovačević. On je na engleskom jeziku održao prezentaciju rada na temu “Profil fizioterapije u Crnoj Gori”.

Na skupu je bilo riječi o iskustvima u fizioterapiji, izazovima i preprekama sa kojima se susreću fizioterapeuti  i kako ih uspješno savladati.

Picerija i restoran

Predavači su bili članovi Izvršnog odbora Evropske regije – Svjetske Konfederacije za fizikalnu terapiju, ER – WCPT kao i ostali predstavnici zemalja regiona, Portugala i Izraela.

Konferenciju je organizovala Hrvatska komora fizioterapeuta, pod  pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva zdrvalja i gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code