Crnogorski karatisti u Igalu se pripremaju za Svjetsko prvenstvo

Crnogorski karatisti u Igalu se pripremaju za Svjetsko prvenstvo

0
Podijeli

Završne pripreme kadetske, juniorske i mlađe seniorske karate reprezentacije Crne Gore biće održane od 15. do 19. oktobra u Igalu, saopšteno je iz Karate saveza.

Najtalentovaniji crnogorski karatisti pripremaće se za Svjetsko prvenstvo, koje će od 25. do 29. oktobra biti održano na Tenerifama.

Picerija i restoran

Selektori Slavenko Bajić u borbama i Slavka Maksimović u katama za pripreme u Igalu odredili su 12 takmičara.

Od takmičara u borbama pripremaće se Mario Hodžić, Nenad Dulović, Vuk Popović, Luka Ivanović, Nikola Malović, Bojan Bošković, Vasilisa Bujić i Milena Jovanović.

U katama za nastup na Tenerifama pripremaće se Vladimir Mijač, Ivana Bujković, Arijan Kočan i Kenan Nikočević.

Direktor reprezentacije, Dragoljub Fatić kazao je da će završne pripreme biti glazura crnogorskim reprezentativcima za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

“Kroz pripremni period naši reprezentativci imali su odlične nastupe na turnirima Premijer liga, prije svega to se odnosi na Marija Hodžića osvajača dvije bronzane medalje. Naravno tu su i odlični Nenad Dulović, Vuk Popović, Nikola Malović kao i Luka Ivanović. Oni čine odličnu reprezentaciju u mlađim seniorima. Od mlađih takmičara možemo očekivati dobar nastup od Boškovića, Bujić i Jovanović”, kazao je Fatić agenciji MINA.

Prema njegovim riječima, u katama se najviše očekuje od Mijača.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code