CRNOGORSKI TRIATLONCI USPJEŠNI NA BORAČKOM JEZERU: POBJEDNIK NOVLJANIN LUKA ČUPIĆ

CRNOGORSKI TRIATLONCI USPJEŠNI NA BORAČKOM JEZERU: POBJEDNIK NOVLJANIN LUKA ČUPIĆ

417
0
Podijeli

U organizaciji Triatlon asocijacije BiH, na Boračkom jezeru je održan 12. međunarodni triatlon kup “Kulin ban” Boračko jezero 2015. na kojem je učestvovalo 50 takmičara iz Austrije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Našu državu je predstvljalo 11 takmičara, šest članova Triatlon kluba Herceg Novi-Lidija Vukić, Luka Čupić, Marko Butulija, Vitomir Milošević, Petar Benderać i Goran Daničić, tri člana Triatlon kluba Podgorica – Dušan Milošević, Draško Milić i Marko Kavaja, kao i Dragan Jovanović, član Triatlon kluba Kotor i Kristijan Sindik iz Triatlon kluba Tivat.
Crnogorski takmičari su ostvarili odlične rezultate i osvojili nekoliko medalja. Pobjednik ovogodišnjeg takmičenja je bio Luka Čupić (TK Herceg Novi), drugo mjesto osvojio je Igor Mandušić (Tomislavgrad), dok su treće mjesto podijelili Dragan Jovanović (TK Kotor) i Dušan Milošević (TK Podgorica).
U ženskoj konkurenciji pobjednica 12. međunarodnog triatlon kupa je Danijela Kuna (Split), ispred Marine Mandušić (Tomislavgrad) i Lidije Vukić (Herceg Novi).
Planovi triatlon kluba Herceg Novi za naredni period su: posljednje 4. kolo crnogorske triatlon lige zakazano za 11. oktobar na Kalardovu u Tivtu, učesće na Podgoričkom i Ljubljanskom maratonu 25. oktobra, a nakon toga ponovo sa stratom kreće “Novska liga trčanja” koja će se sastojati od dvije trke mjesečno u periodu od novembra do maja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code