CURI U “NIKOLE LJUBIBRATIĆA”

CURI U “NIKOLE LJUBIBRATIĆA”

101
0
Podijeli

cijevi_vodovod_2Povodom jučerašnjeg priloga koji smo emitovali u ’’Jadranovom điru’’ o radovima hercegnovskog J.P. ’’Vodovod i kanalizacija’’ na relalizaciji takozvane ’’pilot zone’’, kojom će biti ustanovljeno koliki su gubici vode na  mreži u pojedinim dijelovima grada, javio nam se slušalac iz ulice Nikole Ljubibratića – zgrada broj 72.

– Već 6 mjeseci voda se nekontrolisano izliva i pravi probleme stanovnicima. Skuplja se ogroman broj insekata koji su opasni za djecu, a tu je i rupa sa  nezatrpanom cijevi – kaže naš slušalac.

Picerija i restoran

– Radnici  “Vodovda” su bili ovdje prije nekih 15 dana i zamjenili jedan ventil, ali to nije riješenje – navodi on i tvrdi – Voda i dalje curi!

Tehnički direktor u “Vodovodu”, Milorad Velaš kaže da su radnici bili i otklonili kvar, ali da je problem to što ’’cijevi nisu zatrpane i što zemljište nije vraćeno u prvobitno stanje.

Slušalac koji nam je poslao i fotografije kaže da je moguće riječ o pucanju glavne vodovodne cijevi, jer se iznad ove zgrade nalazi glavni rezervoar za Toplu.

Velaš smatra da to nije u pitanju i obećava, ’’ako ne danas onda sjutra ujutru, poslaćemo ekipu i riješićemo problem.cijevi_vodovod

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code