DAN NAJBOLJIH OSNOVACA I SREDNJOŠKOLACA U DVORANI PARK U HERCEG NOVOM

DAN NAJBOLJIH OSNOVACA I SREDNJOŠKOLACA U DVORANI PARK U HERCEG NOVOM

96
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

“Ovakve prilike su najdraži i najljepši povodi za susrete i nema čovjeka kome ne bi bila čast i zadovoljstvo biti u društvu najboljih i najvrijednijih” – rekao je u pozdravnoj riječi predsjednik opštine Nikola Gojković na svečanosti u dvorani Park koja je upriličena za najbolje hercegnovske đake.

Njima su danas uručene diplome i knjige za uspjehe koji su postigli u osnovnoj i srednjoj školi, na svečanosti koju je organizovao Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, sa predsjednikom opštine i sekretarom Vladimirom Dželetovićem.
U centru pažnje bili su odlični đaci koji su tokom osnovne i srednje škole vrijedno učili, postigli vrhunske rezultate i zaslužili diplome luča ili nagrade na državnim takmičenjima, Olimpijadi znanja i Međunarodnom takmičenju ugostiteljskih škola Jugoistočne Evrope. Svečanosti su prisustvovali profesori i roditelji nagrađenih đaka.
Zbog svih tih uspjeha Gojković se mladima zahvalio što su svojim zalaganjanjem i dosljednošću tokom osnovnog i srednjeg obrazovanja, omogućili da ovo bude “DANOM NAJBOLJIH” posvećen njihovim vrhunskim rezultatima koje ste postigli sopstvenim trudom i radom sve vrijeme dosadašnjeg školovanja.
On je posebno istakao da smo mi bogato društvo ako u generaciji 2014/2015. imamo 61-nog učenika sa odličnim uspjehom i 22-je sa vrhunskim rezultatima osvojenim na takmičenjima znanja i vještina iz različitih predmetima i oblasti.
Govoreći o značaju obrazovanja i znanja, Gojković je poručio najboljim đacima da imaju na umu da „čovjek mora ostati učenik i onda kada postane učitelj”.
Gojković nije propustio da se zahvali i vrijednim nastavnicima i profesorima koji su ih svojim entuzijazmom i pregalaštvom inspirisali i pratili sve vrijeme školovanja, ali i roditeljima koji čine sve da im pomognu da lakše koračaju kroz život.
“Želimo da i dalje nastavite putem najboljih jer vi predstavljate naš najveći potencijal. Podsjećamo vas da neće biti moguće zamisliti život i rad, ovdje, bez vas i vašeg doprinosa. Vratite nam se sa znanjem i visokim akademskim zvanjima, sa inicijativama i novim lijepim i korisnim idejama. Vratite nam se u nastojanju da obezbijedimo brži razvoj i napredak naše opštine i cjelokupnog društva” – rekao je Gojković.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code