Dan nezavisnosti u Baošićima: Od fudbala do uređenja mjesta

Dan nezavisnosti u Baošićima: Od fudbala do uređenja mjesta

1859
9
Podijeli

praznik mimoze festa baosici 060216 13Povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, deset godina od obnove nezavisnosti i 1000 godina državnosti Crne Gore, omladina Mjesne zajednice Baošići organozovala je turnir u malom fudbalu, koji je počeo 12. maja. Finale će biti odigrano 21. maja, kada će biti proglašen pobjednik i uručena novčana nagrada najuspješnijoj ekipi.
– O kvalitetu i ljepoti ove manifestacije svjedoči i veliki broj posjetilaca iz Baošića, što vraća duh u naše malo mjesto, koji se tokom posljednjih godina izgubio – navode iz rukovodstva MZ Baošići.
Veliki broj mještana tog dana biće uključen i u projekat pod nazivom „Očistimo Crnu Goru za jedan dan“, odnosno međunarodnu akciju „Let`s do it world“, koju organizuje Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid iz Podgorice, uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.
Mještani Baošića, uz instrukcije komunalnih službi, sprovešće čišćenje i uređenje prostora na određenim lokacijama, čime će MZ Baošći ući u završne pripreme za početak ljetnje sezone.
Ovdje napominju da im je cilj da u Baošićima razvijaju sportski ambijent, bokeški duh i poboljšaju turističku ponudu.

9 Komentari

 1. Poslije 15-to godišnjeg sramnog perioda kada je na zastavu naše Države u Baošiću gledano kao na
  okupatorsku, barem mi je srce puno – zastave crvene, naše, crnogorske lepršaju po Baošiću. Bravo za novi Savjet Mjesne zajednice. Što se tiče obilježavanja DANA NEZAVISNOSTI, sasvim u skladu sa vremenom, skromno i dostojanstveno. Baravo !
  0  0
 2. Logično je da će Đenoviće dostić te uspjehe kad ga DPS bude vodio,a do tada neka mještani paze da im plotina ne zakuča novu robu .
  0  0

Ostavite komentar

*

code