Dan otvorenih vrata u Domu Mladost

Dan otvorenih vrata u Domu Mladost

0
Podijeli

U Dječiji dom Mladost u Bijeloj ovih dana intenzivno pristižu prijatelji, ljudi dobre volje, koji svojim donacijama i poklonima uljepšavaju djeci posljednje dane stare godine. Tako je bilo i juče, kad je u Domu upriličen, tradicionalni 43. Dan otvorenih vrata.

dan-otvorenih-vrata
Foto: Milan Dobrilović

Nakon “pohoda” više od 300 crnogorskih i regionalnih motorista, gosti doma su bila djeca školskog uzrasta iz Tivta, brojni tivatski privrednici, predstavnici NVO sektora, hercegnovskih preduzeća, svih obrazovnih ustanova i mnogi drugi:

Picerija i restoran

– Imali smo zaista još jedan fantastičan dan u domu, a i vrijeme nas je poslužilo. Dosta djece, dosta prijatelja doma, saradnika, svi ujedinjeni oko istog cilja. Djeca su dobila dosta poklona, a na račun doma uplaćen je dio novčanih sredstava. Pošta Crne Gore obezbijedila je gostovanje dječijeg animatora Šante Pante, a plesna grupa iz doma takođe je imala svoj nastup, kazao nam je sumirajući utiske, direktor ove ustanove, Vladimir Delić.

U Domu svakako vlada prednovogodišnja euforija, pa djecu ovih dana očekuje kićenje jelke i pripremanje za doček Nove godine, uz zabavni program i lutriju. Već prvih dana Nove 2017. djeca tradicionalno putuju na Ivanova korita, na sedmodnevni odmor.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code