“Dan Širuna” u Budvi: Pjesma, zabava, sportske igre, riba, vino….

“Dan Širuna” u Budvi: Pjesma, zabava, sportske igre, riba, vino….

659
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

dan-siruna-2016-2Ispred zidina Starog grada u Budvi, sjutra će Turistička organizacija, u saradnji sa Opštinom Budva i KSR “Širun”, organizovati 51. tradicionalnu manifestaciju “Dan Širuna”.

– Program manifestacije, koja traje pola vijeka i ove godine će biti cjelodnevan, sa bogatim kulturno-zabavnim, dječijim, sportskim i muzičkim sadržajem – poručili su organizatori.

Picerija i restoran

Fešta počinje u 16.30h defileom Gradske muzike Budve, sa budvanskim mažoretkama i “Feštađunima” od stare Autobuske do centralne benzinske pumpe, ispred Starog grada. Tu će biti priređen zabavno-muzički dio programa, ali i program za najmlađe. Posjetioci će imati prilike da učestvuju u sportskim igrama kao što su povlačenje konopca ili trka u vrećama.

Za muzički dio zaduženi su klape “Harmonija”, “Castel Nuovo”, “Jedinstvo” i dubrovačka klapa “Raguza”. Pored njih nastupiće i KUC “S.M. Ljubišaa” i “Teatar 303”.

Organizatori su najavili i degistaciju velikih količina ribe, vina i piva.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code