Danilović i Pasković pripremaju prvi dječiji Montenegro Water Polo camp

Danilović i Pasković pripremaju prvi dječiji Montenegro Water Polo camp

0
Podijeli

Istaknuti crnogorski vaterpolisti i reprezentativci, Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković pokreću prvi Montenegro Water Polo camp, koji će biti održan u Tivtu od 15. juna do 26. avgusta, na bazenu hotela Kamelija.

Iskusnim vaterpolistima je želja da kroz kamp radom i strategijom promovišu sport i vaterpolo u Crnoj Gori, te samim tim budu podstrek novim generacijama da jednog dana postanu šampioni:

Picerija i restoran

”Kroz četiri smjene moći će da učestvuju djevojčice i dječaci uzrasta od 9 do 15 godina. Učićemo djecu pravim sportskim vrijednostima. Treninzi, utakmice, edukacija, druženje biće samo jedna stepenica mladog sportiste ka tome da postane šampion”, kazao je Damjan Danilović.

U program kampa uključen je rad sa domaćim i svijetski renomiranim trenerima. Pored treninga i tehničko-taktičkih elemenata, kamp daje mogućnost sportske edukacije na teme sportske medicine, ishrane sportista, kao i sportske psihologije.
Učesnici kampa imaće priliku da upoznaju, treniraju i druže se sa sadašnjim i bivšim zlatnim crnogorskim ajkulama:

“Srećan sam što imamo priliku da dosadašnje iskustvo kroz MWPC kamp podijelimo sa mlađim generacijama, te ujedno i da nastavimo da gajimo tradiciju vaterpola u CG”, istakao je Vjekoslav Pasković.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na E-mail dakile2@yahoo.com odnosno na brojeve telefona 069 593 594 ili 067 513 007.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code