Darija Vujičić (Crnogorska): Herceg Novi je grad za ponos i naša država...

Darija Vujičić (Crnogorska): Herceg Novi je grad za ponos i naša država se prema njemu mora tako ophoditi

8148
0
Podijeli

Naše učešće na zakazanim lokalnim izborima je jasan znak da su vrata Herceg Novog širom otvorena za sve patriotske snage koje vole i poštuju svoju državu Crnu Goru i sve njene građane. U ovoj kampanji Crnogorska će proklamovati sve najljepše arome Crne Gore u našem prelijepom drevnom Herceg Novom, navodi u saopštenju kandidatkinja za odbornicu izborne liste „Crnogorska“, Darija Vujičić.

Dugi niz godina zbog politikanstva, neznanja i nerazumijevanja, Herceg Novi se pokušavao vještački izmjestiti iz Crne Gore. Nezrelom politikom pokušavao je predstavljati oazu tuđih snova i tuđih interesa, a aktuelna vlast na državnom nivou nije imala ni volje, ni dovoljno smisla i afiniteta da mu da značaj i poštovanje, kakve svakako zaslužuje u svojoj Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Takvom nesrećnom politikom na lokalnom i državnom nivou naš grad je ostavljen samom sebi i ljudima koji ga nijesu znali ni voditi, ni sačuvati, a kamoli unaprijediti.

Mi iz Crnogorske na Herceg Novi gledamo kao na najveći, skoro zaboravljeni biser i dragulj naše države Crne Gore. To je grad za ponos i naša država se prema njemu samo tako, ubuduće mora ophoditi.

Našem gradu moramo vratiti stari sjaj, kako bi ponovo zablistao kao kulturna i turistička metropola Crne Gore. Za tako veliki i značajan poduhvat država Crna Gora nema alternativu i nema mnogo važnijih i značajnijih poduhvata.

Nakon ozbiljnih devastacija na našem primorju, prava je prilika i šansa da takva loša iskustva ne ponovimo u Herceg Novom jer nam njegova sveobuhvatna kulturna i duhovna tradicija to nikada ne bi oprostili.

Ovi izbori su prava prilika da svi oni koji vole svoj grad i svoju državu Crnu Goru, ozbiljnije nego ikada ranije, podare svoje angažovanje za sveukupni napredak Herceg Novog. Za tako iskreni poduhvat obnove svih vrijednosti našeg drevnog grada, Crnogorska stoji na raspolaganju svim njegovim građanima, koji sa nama dijele iste vrijednosti, poručila je kandidatkinja za odbornicu izborne liste „Crnogorska“ Darija Vujičić.

Plaćeni izborni program

Nema komentara