Darko Klasić: Neka se „Val“ žali sportskim novinarima

Darko Klasić: Neka se „Val“ žali sportskim novinarima

30
Podijeli

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport reagovali su na tvrdnje uprave bućarskog kluba „Val“ da je bilo nepravilnosti u izboru najboljih sportista u prošloj godini, te da lokalna uprava ne daje dovoljnu podršku tom sportu.

– Za sve vaše sumnje i pitanja apelujemo da se obratite žiriju sportskih novinara, koji je, uostalom, izabrao najboljeg sportistu za 2017. godinu. Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport, u ovom konkretnom slučaju, ima pasivnu ulogu, odnosno ulogu koja će podržati izbor novinara. Nagrade ne predstavljaju izbor rukovodstva Opštine, već izbor sportskih novinara, koji vrijedno rade svoj posao – tvrdi sekretar ovog resora Darko Klasić.

Picerija i restoran

On smatra da sam po sebi, izbor sportskih novinara najboljeg sportiste, kao i saradnja Opštine Herceg Novi po ovom pitanju, izrazi su, ne samo demokratičnosti i transparentnosti, već i želje da novinari svojim glasom podrže i potvrde uspjehe sportista iz ovog grada.

– Opština Herceg Novi će i ubuduće podržati medijske radnike u svom poslu, ali i pomoći pri održavanju tradicionalnog izbora sportskih novinara i sličnih manifestacija. Uvažavajući mogućnost da je nenamjerno došlo do pogrešno adresiranih optužbi, naglašavamo da je klub „Val“ uvijek dobrodošao učesnik Praznika mimoze, kao i na svečanosti za izbor najboljeg sportiste za 2017. godinu – zaključuje Klasić.

30 Komentari

 1. Realno,to je uspjeh mladog ribolovca i za to treba podrška Opštine.
  Ali takođe trbaju se odrediti prioriteti, grada koji preferira turizam, šta je atraktivno za goste.
  Zato vratiti boćanje na Škver.

  25
  3
 2. Ja ne znam zašto je ova polemika ovolika ?, mi smo Vas birali i tako nam treba !!!
  Izbor nije valjao imali smo bolje rijesenje,E sad nam ovi Živjeli i vladali palankim jos 300 god. I nikad vas niko ne promjenio !!!

  16
  13
 3. Зашто Дарко Шеровић није у репрезентацију, а сви знамо у Херцег Новом да је далеко најбољи играч Вала. Знасе све је политика.

  7
  6
 4. Klasiću, nisi još ni našao kancelariju u kojoj ces da sjedis, a vec pametuješ. Šetaš po opštini od bifea do 3.sprata da bi “ubio” 8 sati. Ako se vec predstavljas kao v.d. nauci materiju. Bira se sportista opšine HN, a ne sportista Sportskih novinara!! Đuro je i više nego zaslužio, donio je CG i HN toliko medalja i nagrada. Momčina svaka mu čast.
  Ali kad je Stefan Vukićević sportski radnik u 2017g mene bi bila i sramota kad bih bio najbolji. Sportski radnik što finansira fk Igalo, i ide po Jagodini i Zlatiboru sa karavanom Mimoze. E jadni grade,još jadniji sportu u HN.

  46
  16
 5. Momak je u vrhu Svjetskog sportskog ribolova! I ne znam odkud vam potpune dezinformacije ali za vase dobro ih ne govorite, pogotovo ne ovako javno, smijace vam se… momak je i omladinski i seniorski sportski ribolovac, treci na svijetu u seniorskoj konkurenciji, omladinsku da ne spominjem… a i gojkovic i ovaj do njega, da ne kazem sta je, treba da se stide! Ako su imali nesto protiv opstine trebali su tamo adresirati pismo a ne ovako… jadno da jadnije ne moze! Jel ovo sportski duh? Da je skijas osvojio nagradu razumio bi ih ali konacno ribar i nesto nase domace i ne valja… samo cu reci pih…

  28
  16
 6. Nije odluku donijelo Udruženje sportskih novinara Herceg –
  Novog, već Opština.
  Ne isplaćuje nagradu privatnik, već Opština.
  Zato moraju postojati javni kriterijumi i obrazloženje zašto je žiri smatrao da je osvajanje 2 medalje na Igrama malih zemalja u seniorskoj konkurenciji manje važno od jedne medalje iz sportskog ribolova u omladinskoj konkurenciji.
  Opština je dala nagrade, ona treba da objasni i građanima sve što im nije jasno.
  Gospoda Odalović i Gojković za svoje dugogodišnje uspješno promovisanje boćanja zaslužuju bar čestit odgovor!

  31
  21
 7. ja koliko razumjeh ne radi se samo o izboru naj sportiste nego o (ne) podšci Opštine i o neredovnoj isplati od strane opštine za koju je donijela odluku o dodjeli sredstava i zaboravljanja od strane istog.
  Svimakoji imaju odluku o dodjeli sredstava pravo kod javnog izvršitelja!
  Stvarno je neukusno da se odgovara na samo jedno o navedenog!
  Toliko o podršci i poštovanju!

  13
  12

Ostavite komentar

*

code