Darren Gibson: U Luštici bay iduće godine prvi hotel i golf tereni

Darren Gibson: U Luštici bay iduće godine prvi hotel i golf tereni

1052
1
Podijeli

Daren GibsonZa kompanijom Luštica development AD ostaje uspješna prva operativna godina, jer je završeno i useljeno prvih deset rezidencijalnih objekata. Organizovan je i niz značajnih manifestacija i kulturnih događaja. Sve je krunisano partijem za 300 zvanica.
To je novinarima kazao izvršni direktor kompanije, Darren Gibson najavljujući nove razvojne projekte u sklopu budućeg turističkog grada u kojeg ulažu 1,1 milijardu eura.
– Kada je riječ o građevinskim radovima sada su najaktutelniji oni na marini, koja bi trebalo na ljeto 2017. da primi prve brodove. Očekujemo da zavšimo građevinske radove na marini u 2016.godini. Takođe, nedavno smo počeli sa izgradnjom novih stambenih jedinica i zgrada sa 45 apartmana. I oni će biti završeni tokom iduće godine – obećava Gibson.
Za švajcarsko–egipatskog investitora Orascom, koja je dominantan vlasnik akcija u Luštica development, naredna godina posebno je važna. Počeće gradnja Promenade, prvog od sedam hotela, takođe i golf terena.
– U martu ćemo početi i sa izgradnjom 44 nova objekta sa apartmanima. Takođe ćemo sredinom godine početi da gradimo luksuzne vile koje ćemo prodavati sljedećih 12 do 18 mjeseci – ističe Darren Gibson.
Klijenti Luštice bay su čak iz 21 države, a među njima su 20 odsto državljani Švajcarske i Egipta. Najviše, 30 odsto je iz Rusije, 20 odsto iz Srbije, a onda dolaze i oni iz drugih zemalja.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code