DEFILE MATURANATA – PROMENADA MLADOSTI I LJEPOTE NA TRGU OD 20 H

DEFILE MATURANATA – PROMENADA MLADOSTI I LJEPOTE NA TRGU OD 20 H

89
0
Podijeli

Maturanti JU SMŠ Ivan Goran Kovačić, generacije 2014/2015. upriličiće večeras svečani defile od trga Bellavista do hotela Plaža, gdje ih očekuje večera i zabavni program.

Okupljanje će početi na Bellavisti već od 19 h, a početak defilea najavljen je za 20 h, kazao nam je direktor škole, Momir Dragićević.
“Ove godine imamo oko 260 maturanata koji završavaju četvorogodišnje školovanje. Na večeri u hotelu “Plaža” zabavljaće ih bend koji su učenici odredili, a riječ je o Nikoli Markoviću iz Podgorice, koji dolazi sa svojim muzičarima”, kazao je Dragićević.
“Repriza” maturske večeri biće upriličena već u ponedjeljak u noćnom klubu “Casa” u Igalu, gdje će ih zabavljati “Impressive band”.
Od 1. juna maturante očekuje polaganje eksterne mature.
Podsjetićemo da će saobraćaj za sva motorna vozila, zbog defilea maturanata, biti večeras obustavljen od 19.30 h – 20.30 h u Njegoševoj i ulici Save Kovačevića, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa Ulicom Mića Vavića (zgrada “Novljanke”) do hotela “Plaža”, saopštili su iz Sekretarijata za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code