DELEGACIJA EXIT-A KOD FILIPA VUJANOVIĆA: NOVA DOSTIGNUĆA FESTIVALA

DELEGACIJA EXIT-A KOD FILIPA VUJANOVIĆA: NOVA DOSTIGNUĆA FESTIVALA

0
Podijeli

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas delegaciju muzičkog festivala EXIT na čelu sa direktorom i osnivačem Dušanom Kovačevićem, predsjednika Opštine Budva Lazara Rađenovića i menadžerku opštine Milenu Marović-Bogdanović.

Iskazana je namjera da bolje afirmacije ovog prestižnog muzičkog festivala i uspješne pripreme njegovog održavanja u Budvi tokom ove godine.
Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović je iskazao spremnost Ministarstva i Vlade u nastavku podrške ovog festivala.
Predsjednik Vujanović je iskazao poštovanje za uspjeh prošlogodišnjeg festivala koji je imao 260 hiljada posjetilaca iz više od 50 država i koji je proglašen za najbolji evropski festival u kategoriji do 40 posjetilaca dnevno.
Nesumnjivo je da je između 17 festivala organizovanih prošle godine u Crnoj Gori ovaj festival imao ubjedljivo najveći broj posjetilaca, najprestižnije izvođače i najveći ostvareni prihod. Predsjednik je iznio uvjerenje da će ovogodišnji festival imati i bolja dostignuća.
Debitantski uspjeh festivala pokazao njegovu posebnu vrijednost i dobio priznanje za festivalski događaj u Evropi za 2014. godinu – podsjetio je direktor i osnivač festivala, Dušan Kovačević koji je zahvalio za partnersku podršku Opštini Budva i Vladi Crne Gore. Procjenio je da će ovogodišnji festival biti uspješniji. Sa tom ocjenom se saglasio i predsjednik Opštine Budva, Lazar Rađenović, očekujući da festival i dalje doprinosi promociji Budve i turizma Crne Gore.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code