Demokrate: DPS, njeni sateliti i kriminalne grupe nemaju nikakve šanse u Herceg...

Demokrate: DPS, njeni sateliti i kriminalne grupe nemaju nikakve šanse u Herceg Novom

3935
0
Podijeli

Opštinski odbor Demokrata Herceg Novi održao je niz aktivnosti na zaokruživanju partijske infrastrukture sa konstituisanjem mjesnih odbora stranke, shodno prethodno donijetoj odluci o obrazovanju mjesnih odbora.

Konstituisani su mjesni odbori Zelenika, Kumbor, Meljine, Igalo, Herceg Novi, Ratiševina-Sušćepan i Mojdež.

Picerija i restoran

Na konstitutivnoj sjednici za mjesne odbore Zelenika, Kumbor i Meljine izabrano je više od 50 članova mjesnih odbora i njihovi predsjednici. Za predsjednika Mjesnog odbora Zelenika izabran je Ralević Radovan, Kumbor Bošković Milan, a na čelu Mjesnog odbora Demokrata Meljine biće Berić Milan.

Demokrate Herceg Novi su već za sljedeću sedmicu zakazale i održale preostale konstitutivne sjednice mjesnih odbora, čime je zaokružena partijska infrastruktura u ovoj opštini.

Na konstitutivnim sjednicama za mjesne odbore Igalo, Herceg Novi, Ratiševina-Sušćepan i Mojdež izabrano je 70 članova tih odbora, a izabrani su i njihovi predsjednici, i to: za predsjednika mjesnog odbora u Igalu – Savo Gregović, za predsjednika mjesnog odbora u Herceg Novom – Mirko Džuović, u Ratiševini-Sušćepanu – Danilo Lepetić i u Mojdežu – Petar Porobić.

Sjednicama su, pored predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi, Stevana Katića, prisustvovali i predsjednik Demokrata Aleksa Bečić i generalni sekretar Demokratske Crne Gore, Boris Bogdanović.

Predsjednik Demokrata naglasio je da nema važnijeg posla od pobjede opozicije nad organizovanim kriminalnim grupama u svakoj mjesnoj zajednici u opštini Herceg Novi. On je istakao da nema nikakve dileme da će DPS i njen koordinator za Novi, Svetozar Marović, biti ne samo pobijeđeni, već do nogu politički potučeni.

– Novljani nikad nisu i neće prihvatiti da o njihovoj sudbini punih 27 godina odlučuje jedan čovjek i jedna partija, istakao je predsjednik Demokrata.

DPS, njeni sateliti i OKG (organizovane kriminalne grupe) nemaju nikakve šanse u Herceg Novom, a pobjedu opozicije niko neće moći da dovede u pitanje, takođe je poručio Bečić.

Podsjećamo, Demokrate su konstituisale ukupno 15 mjesnih odbora u Herceg Novom na kojima je izabrano više od 250 članova, kao i predsjednici za sve mjesne odbore.

Može se, dakle, reći, da je Demokratska Crna Gora u potpunosti spremno dočekala postupak predlaganja kandidata za izbor odbornika u Skupštini Opštine Herceg Novi, koji je već u toku.

Plaćeni izborni program

Nema komentara