Demokrate predale listu, Katić: Za konačan pad DPS-a i satelita

Demokrate predale listu, Katić: Za konačan pad DPS-a i satelita

5602
0
Podijeli

Opštinski odbor Demokrata Herceg Novi predao je danas Opštinskoj izbornoj komisiji Izbornu listu „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele“ za izbor odbornika u Skupštinu opštine Herceg Novi, na izborima koji će se održati 07. maja ove godine. Predaju liste, osim predsjednika Demokrata, Alekse Bečića, nosioca izborne liste, Stevana Katića i generalnog sekretara, Borisa Bogdanovića, svojim prisustvom uveličali su i članovi i simpatizeri Demokrata iz Novoga, koji su se pojavili da u velikom broju požele sreću oslobađanju još jednog grada, nakon Budve i Kotora, od DPS-a i njegovih satelita, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Sama struktura izborne liste hercegnovskih Demokrata najbolje pokazuje prednost Demokratske Crne Gore u odnosu na ostale političke subjekte. Naime, od 34 kandidata za odbornike, koliko je i mandata u novskom parlamentu, na listi Demokrata 47% je mladih, 33% je pripadnica ljepšeg pola, 60% visokoobrazovanih, 20% studenata i čak oko 80% onih koji nikada ranije nisu bili na izbornoj listi neke partije.

Picerija i restoran

Stevan Katić, kandidat za gradonačelnika Demokrata, izrazio je zadovoljstvo današnjom predajom izborne liste. Istakao je da su Demokrate ovom prilikom predale 300 potpisa, a da su 7 puta više sakupile.

„Na ovaj način, željeli smo da sačuvamo svoje članstvo i simpatizere od svih eventualnih pritisaka organizovanih kriminalnih grupa“.

Katić je javnost obavijestio i da su svi kandidati Demokrata za odbornike potpisali izjavu časti da nikada neće u koaliciju sa DPS-om i njihovim satelitima, jer su oni krivci za sveopšte propadanje Crne Gore i Herceg Novog.

Kandidat za gradonačelnika je sa građanima podijelio informaciju da svaki četvrti Novljanin podržava Demokrate (već je obiđeno 4500 domaćinstava, uz procenat podrške za Demokrate od 25%), te da je to informacija koju mladi volonteri Demokratske Crne Gore svakodnevno dobijaju na terenu.

Katić je naglasio da će Demokrate ovim tempom nastaviti do konačnog poraza DPSa i organizovanih kriminalnih grupa. „Demokratska Crna Gora je ispravna opcija koja nikada nije prevarila birače“, rekao je Katić. „I ovog puta obećavamo – sveobuhvatni, ali realni program ćemo ispuniti do poslednjeg slova, jer je za Demokrate riječ zakon“.

Kandidat Demokrata za gradonačelnika pozvao je Novljane da u što većem broju izađu na izbore i daju podršku listi sa kojom znaju na čemu su, a to je lista Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele, navodi se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara