Demokratska Crna Gora otvorila kancelariju u Herceg Novom

Demokratska Crna Gora otvorila kancelariju u Herceg Novom

3402
20
Podijeli

demokrate cg hnDemokratska Crna Gora i u opštini Herceg Novi pripremila je partijsku infrastrukturu za realizaciju najsloženijih političkih zadataka koji je očekuju u narednom periodu u ostvarenju programa “Pobjede, a ne podjele” – kazao je na otvaranju kancelarije Demokrata Herceg Novi, predsjednik Demokratske Crne Gore mr Aleksa Bečić. Kancelarija se nalazi u Njegoševoj ulici broj 156, pored crkve Sv.Spasa na Toploj.
Kako je saopšteno, predsjednik Demokrata je izrazio zahvalnost članovima Partije i posebno istakao da se i kancelarije Demokratske Crne Gore u Herceg Novom finansiraju isključivo zahvaljujući donacijama članova Inicijativnog odbora koji izdvajaju dio mjesečnih prihoda svojih porodica.
– Volja, entuzijazam i volonterski rad Demokrata na svim nivoima su garancija čistine ponude, zdravog pristupa bavljenju politikom čime se izdvajamo i stvaramo novu vrijednost koja je garancija promjena i najveća opasnost režimu – poručeno je iz te partije.
Bečić je upoznao članove Inicijativnog odbora sa Planom Demokrata za izlazak iz političke krize u kojoj se nalazi Crna Gora, ističući da su jedini politički subjekt na političkoj sceni Crne Gore koji ima takav Plan.
Njegov sastavni dio je Radna verzija zakona o nadzoru nad stvarivanjem prava i sloboda građana na izborima u Crnoj Gori u 2016. godini. Bečić je istakao da su Demokrate dale ubjedljivo najkonkretniji doprinos početku dijaloga koji treba da uslijedi i koji je sazvan u skladu sa inicijativom i Planom Demokrata.
– Na ovaj način su Demokrate pokazale da vide dijalog kao putokaz iznalasku rješenja, ali i jasno saopštili da ne žele simuliranje demokratije, već jasna, efikasna, primjenjiva i održiva rješenja. Poražavajuće je saznanje da je Crna Gora zemlja u kojoj izvršna vlast posmatra zakone Skupštine Crne Gore kao “mrtvo slovo na papiru”, odnosno činjenica da je Crna Gora danas i evo već 12 mjeseci jedina zemlja u Evropi u kojoj se ne mogu održati izbori. Naš cilj je primjena zakona, eliminisanje zloupotreba i nezakonitosti, jer mi ne želimo vlast bez izbora, već u 21.vijeku, u zemlji kandidatu za članstvo u EU osnovne pretpostavke za slobodne i fer izbore – istakao je predsjednik Demokarta.
Kancelarija Demokarta u Herceg Novom biće na usluzi građanima svakog radnog dana, a osim mogućnosti učlanjenja u stranku, građani će ovdje moći da dobiju i najnovije informacije o aktivnostima Demokrata, kao i besplatne pravne savjete – navodi se na kraju saopštenja.

20 Komentari

 1. Znaju li svi ovi sa slike bez prepisivanja i šaptanja da kažu što je to demokratija,država i Crna Gora? Mnbogi koji se slikaju ovakvim povodima to nikad nijesu znali.
  0  0
 2. Mnogi likovi sa slike ne ulijevaju bas povjerenje.Becic prokockao povjerenje koje je stekao kandidaturom za gradonacelnika PG.Mnogo gresaka:naprasno napustanje SNP,radi prerane,a neostvarene ambicije,okupljanje dijelom kompromitovane druzine(na slici),losa procjena za neucestvovanje na protestima kao i ostali dio opozicije osim SNP.
  0  0
 3. Svaka čast Bečiću ali sa ovom ekipom neće dobro proć.Sve da ih sastaviš nemaju ni sfednju školu završenu a oće da se bave politikom.Ima ođe i dobrih momaka ali ovi istrošeni političari će se gurat ispred njih.
  0  0
 4. Ovi očigledno predstavljaju opasnost po vlast,čim su botovi ovako negativno krenuli da komentarusu.Izgleda da po njima valjaju samo Duško i Slobo Kruso dva vizionara sa Krusevica.
  0  0
 5. Jesu li ovo Katić i gospodin iza njega što radi u JKS i u Kompresoru privatno?Promjiniše partiju? IZ PZP u Demokrate? Sve je to ista pašta
  0  0

Ostavite komentar

*

code