Dimitrije Obradović ponovo u Jadranu

Dimitrije Obradović ponovo u Jadranu

7
Podijeli

Dimitrije Obradović novi je član prvaka Crne Gore u vaterpolu. On je sa svojim matičnim klubom, Jadranom Carine juče potpisao jednogodišnji ugovor, čimu su Novljani dobili odlično pojačanje na bekovskoj poziciji.

Dimitrije Obradović je rođen 1994 godine, ponikao je u PVK Jadran. U svojoj karijeri nastupao je za inostrane klubove: Partizan, Crvenu Zvezdu, Roma Nuoto, Trieste i u protekloj sezoni za mađarski Debrecin.

Picerija i restoran

Ovo je prvo pojačanje za Jadranaše koji su u prošloj sezoni osvojili Prvenstvo i Kup Crne Gore, igrali Final four Jadranske lige i bili nadomak F8 turnira Lige šampiona.

7 Komentari

 1. Sad će on da zaigra za CRNOGORSKE ZLATNE AJKULE, Srbija je prošlost,shvatio je Dimitrije za čiju naciju mu srce kuca. Bravo Dimitrije !!!

  5
  8
 2. Dimitrije je rođeni Novljanin, iz časne porodice, izuzetno vaspitan, kulturan i pametan, a uz sve to i vrhunski sportista. Trebalo bi nam biti čast što se vratio da igra za Jadran, čestitati mu, poželjeti uspjeh i dobru igru! Sve negativne komentare Dimitrije treba shvatiti kao pozitivne, jer da ne vrijedi i da je neprimijetan, komentara ne bi ni bilo.

  15
 3. Čestitke Upravi Jadrana što su sa Dimitrijem potpisali ugovor. Dimitrije je pravi izbor i izuzetno pojačanje. A Dimitriju sretan povratak u matični klub i puno uspjeha!

  14
  1
   • Čovjek je srpski državljanin. Nastupao je za vaterpolo reprezentaciju Srbije, tamo je osvajao i neke medalje. Ćutanje je zlato “veliki znalče”.

    10
    14
    • pa šta, je li to tebi znak da je ovaj momak stranac, a ne odakle je i đe je rođen, a da je šinavatra iskonski domaći državljaninm? na ovim koordinatama državljanstvo je veoma promjenljiva kategorija. siguran sam da si ih ti do sada imao bar 4 različita, pa što?

     15
     4

Ostavite komentar

*

code