Dio Meljina i Đenovići sjutra bez struje

Dio Meljina i Đenovići sjutra bez struje

4
Podijeli

Zbog planiranih radova na mreži sjutra će bez napajanja električnom energijom, u terminu od 9 do 14 časova, ostati potrošači u Meljinama, odnosno dio oko kružnog toka, saopštili su iz službe za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Radovi se izvode radi kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

Pored toga, potrošači u Đenovićima, zbog ugradnje novih elektronskih brojila bez napajanja će biti sjutra i preksjutra, u terminu od 8 do 18 časova. Detaljnije informacije o terminu izvođenja radova potrošači mogu dobiti i od ekipa na terenu.

4 Komentari

  1. Zovem juce elektrodistribuciju kako bih se informisala o iskljucenjima. Kaze gospodin sa druge strane, ne znam vam ja nista, a gdje to pise. Rekoh objavio radio jadran, kaze ja vam nista ne znam, nazovite 19100 (prebacivanje lopte). Nazovem, automat kaze da zovem radnim danima. Toliko o tome.

  2. Škole ništa ne znače,električar se postaje od bilo koga,fali radnika;a stari polako i neprimjetno odlaze pod naletom onih koji ih ne uvažavaju.

  3. I bez vode kad nema struje,jer pumpe ne rade.Sve bi bilo dobro kad bi radnici dobro znali što trebaju da rade,a ne da isključe struju,motaju se okolo,zovu šefove, jer im nije jasno ili je neko prije nešto pogriješio,pa se ne može tako,onda ponovo sve neki drugi dan….

  4. Kako ih vise nije sramota? Sta znaci ostaviti ljude bez struje dva dana za redom po 10 sati??? Kakvo je vise ovo izivljavanje ? Kada smo vec kod elektrodistribucije, molim vas da ispitate iz kojeg razloga su ponovo poceli da nam dolaze na vrata da ocitavaju struju i to nedeljom, bez obzira sto su cuveni novi brojaci ugradjeni putem kojeg daljinski mogu da ocitaju, sto su i radili do prije 3 mjeseca? Ne bih ovdje da iznosim detalje o visini racuna koji je sulud, to cemo vec na drugi nacin rijesiti.

Ostavite komentar

*

code