DIREKTOR SPORTSKOG CENTRA U IGALU PONOVO SAVO MOROVIĆ

DIREKTOR SPORTSKOG CENTRA U IGALU PONOVO SAVO MOROVIĆ

279
0
Podijeli

Za razliku od većine javnih preduzeća i ustanova u Herceg Novom nije bilo ništa sporno u izboru izvršnog direktora D.O.O. Sportski centar Igalo, pa je Odbor direktora danas ponovo četvorogodišnji mandat povjerio menadžeru u nautičkom turizmu, sportu i rekreaciji, Savu Moroviću.

Kako je saopšteno, on je bio jedini kandidat, ispunjavao je uslove konkursa, a za funkciju izvršnog direktora preporučili su ga postignuti poslovi rezultati na poslovima rukovođenja i upravljanja Sportskim centrom Igalo, kao i razvojni poslovni plan za period od četiri godine.
Morović je, kako su ocjenili članovi Odbora, sa samo 8 zaposlenih, otklonio brojne tehničke probleme u Sportskom centru, poboljšao funkcionalnost objekata i povećao obim posla u pružanju sportskih usluga.
Takođe, izmirio je sva dugovanja po osnovu poslovanja iz ranijih godina, zaključno sa 2013. godinom, uspješno je organizovao prelazak preduzeća na tržišno poslovanje i prošlu godinu završio sa pozitivnim saldom.
Moroviću pripisuju i uspješno pozicioniranje Sportskog centra Igalo na domaćem i inostranom tržištu.
Ukupne godišnje prihode preduzeća povećao je sa 113.073,00 € u 2009. godini na 250.744,00 € u 2013. godini, što predstavlja povećanje od 122%.
Morović planira da u ovoj godini zamjeni parketa u sportskoj dvorani, opremi masažni kabinet i press centar. U narednoj godini se obavezao da pripremi teretanu i saune, u 2016. da rekonstruiše otvorene sportske terene i pomoćnu sportsku dvoranu.
Realizacija projekta energetske efikasnosti, korišćenjem obnovljivih izvora energije planirana je u 2017. godini, kao i
zgrada projekta akustične zaštite u velikoj sportskoj dvorani za organizaciju velikih muzičko scenskih priredbi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code