Djeca iz Bijele na košarkaškom kampu “Kolašin 2016”

Djeca iz Bijele na košarkaškom kampu “Kolašin 2016”

0
Podijeli

Za deset mališana Dječijeg doma “Mladost” iz Bijele, boravak na košarkaškom premium kampu „Kolašin 2016“ omogućila je i EPCG. Time  je jedan košarkaški kamp, pored sportskog, dobio i humanitarni karakter.

Kosarkaski kamp Kolasin (1)Premium košarkaški kamp „Kolašin 2016“, za dječake i djevojčie uzrasta od 9 do 17 godina zvanično je otvoren u nedjelju 26. juna, a organizatori su proslavljeni crnogorski košarkaši Vlado Šćepanović, Nikola Peković i Savo Đikanović.

Picerija i restoran

Kosarkaski kamp Kolasin (2)Učesnicima i prijateljima kampa, Vlado Šćepanović je kazao da polaznici u narednih tridesetak dana imaju priliku, ne samo da uče od najboljih, nego i da upoznaju najbolje crnogorske košarkaše. Pojedincima i kompanijama, među kojima je i EPCG, za pomoć i podršku u organizaciji kampa uručene su plakete i zahvalnice.

Promoteri ovogodišnjeg Premium košarkaškog  kampa „Kolašin 2016“ su naši košarkaški asovi: Nikola Vučević, Bojan Dubljević, Aleksandar Pavlović, Nemanja Radović, Nikola Ivanović, Danilo Nikolić, Iva Perovanović, kao i Predrag Drobnjak, proslavljeno ime crnogorske košarke i skaut Sakramento Kingsa.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code