Dječaku Erminu opet potreban novac za ljekare u Beogradu

Dječaku Erminu opet potreban novac za ljekare u Beogradu

1456
1
Podijeli

pomoc ermin tafaMalom  Erminu Tafi, dvanaestogodišnjem Novljaninu, ponovo je potrebna novčana pomoć kako bi mogao da ode na ljekarske preglede u Beograd, od kojih mu zavisi dalje liječenje.

Kako je njegov otac Zafer, inače, radnik hercegnovske Čistoće objavio na Fb, za odlazak i boravak i preglede u Beogradu potrebno im je 1500 eura.

Picerija i restoran

Ermin je rođen bez srčanog zaliska i za tu srčanu manu nema trajnog rješenja, kazao je ranije za Radio Jadran njegov otac Zafer. Zbog smrtnog slučaja u porodici, u kojem je Zafer ostao bez bolesnog oca, koji je takođe živio sa njima, bio je prinuđen da sav novac u kući utroši na očevu sahranu.

Zbog toga mora ponovo da zamoli Novljane i sve dobre ljude da izađu u susret njemu i njegovoj porodici kako bi Ermin mogao da obavi redovne kontrole.

Zafer je jedini koji u porodici radi i od njegove skromne plate izdržava četvoročlanu porodicu. Erminovo stanje veoma je promjenljivo i svaki sekund može biti koban. Zaferova supruga ne radi jer mora konstantno da bude uz Ermina.

“Za mog sina, koji je rođen sa srčanom manom, nema trajnog rješenja, ali ja se nadam i nadaću se da će i za njega, kao i za ostalu djecu biti srećnih i bezbrižnih dana”, kazao nam je ranije Zafer.

Svi koji žele i mogu da pomognu i da uplate novac na ime Mira R Gusanaj na račun 510 000 000 113 178 573 CKB Filijala Herceg Novi.

1 komentar

  1. Zafer ima završenu višu školu a radi kao smetlar. Neka ga odgovorni u Komunalnom zaposle kao poslovođu. Ima više iskustva i škole od postojećih poslovođa. Time bi mu povećali platu i pomogli mu.




    0



    0

Ostavite komentar

*

code