Dječji karneval na bazenu: Predsjednica poslala ključeve grada i poruku

Dječji karneval na bazenu: Predsjednica poslala ključeve grada i poruku

3480
8
Podijeli

Raspjevan i razdragan Škver noćas, pogotovo bazen gdje je i zvanično otvoren X Međunarodni dječiji karneval, a preuzimanjem ključeva grada djeci pripala vlast. Mali kapo Marko Crnjac, ipak, ključeve nije preuzeo od predsjednice opštine, Nataše Aćimović, kako je bilo očekivano, već od službenika Opštine Đorđa Arnauta. Njenu poruku da zbog nepredviđenih okolnosti neće moći lično da prisustvuje događaju je pročitala voditeljka:

otvaranje djecijeg karnevala 1„Nadam se da moje neprisustvovanje manifestaciji neće omesti vaše sadašnje i buduće planove”, poručila je u dopisu djeci predsjednica opštine Nataša Aćimović.

Picerija i restoran

otvaranje djecijeg karnevala 4Arnaut je tako malom kapu simbolično predao ključeve grada i upravu uz riječi:

“Ubijeđen sam da ključ dodjeljujem u prave ruke našoj djeci i vjerujem da će čistota njihove duše na najbolji način upravljati našim gradom”.

Kapo karnevala je zahvalio u ime svih, smatrajući da djecu neoprvdano zovu mali, uz obećanje, da će naredni dani biti vedri i da će ključeve čuvati “kao oči u glavi”.

U programu su nastupili djeca iz JPU Naša Radost iz Igala, Urban sport brothers iz Niša, klovnovi, a najzanimljiviji dio večeri je bio izbor princeze. Za titulu  se takmičila 21 djevojčica. Pobijedila je Asija Radojević, srećna zbog najljepšeg rođendanskog poklona. Ona će sjutra sa kapom predvoditi povorku učesnika karnevala.

Program na bazenu Jadran završen je vatrometom.

8 Komentari

 1. Pa naravno da nije došla,učinila je pravu stvar.Djeca su dobila ključeve , a organizator izgubio na značaju.To je privatna organizacija koja puno košta, što bi uopšte ona bila tu.Bravo
  0  0
 2. Da li sam ja lud, ćorav, blentav, zrikav ili je Izbor na vlasti sam u gradu? Pita li se išta pod milim bogom DPS?! Alo??!! Predsjednica poslala radnika Opštine da preda ključeve?! Pa o našoj se đeci radi. Izbor je doveo grad na dno! Grad su uništili svojim neznanjem u svim segmentima. U građevinskom, turističkom, kulturnom, kadrovski, ma u svemu. Ovaj karneval je šlag na torti. Pa nije vam TO ostavio đed u amanet!! A DPS ćuti, gleda, ne smije valjda ništa… E jadni grade šta si doživio..
  0  0
 3. Sramota da nije predsjednica dosla ili poslala adekvatnu zamjenu u vidu potpredsjenika ili predsjednika SO nego sluzbenika opstine. Ali ima se vremena da predsjednica i sekretar Dzeletovic pod ciji resor i ovaj dogadjaj spada organizuju prijem za dziu dzic klub nakon marginalnog takmicenja. Sve je jasno nije dosla jer ih je organizator prozivao za pare. Necu ulaziti je li puno dobio ili ne, ali sami su krivu sto nikome za nista na vrijeme ne kazu, zauzmu stav i isplate. Nije to njihov privatni dzep pa da se imaju pravo neckati. Dozivljavaju kiks za kiksom: regata, suncane skale, karneval.Govorili smo ne moze gore e pa moze i eto ga !!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code