DJED MRAZ GLAVNA ZVIJEZDA PREDNOVOGODIŠNJIH PROGRAMA U BOKI

DJED MRAZ GLAVNA ZVIJEZDA PREDNOVOGODIŠNJIH PROGRAMA U BOKI

172
0
Podijeli

Podjela novogodišnjih paketića za mališane iz Herceg Novog biće upriličena u ponedjeljak u dvorani Park od 18 h, kada će u polusatnom kolažnom programu učestvovati i razna kulturmo umjetnička udruženja iz Herceg Novog kao i Djeda Mraz.

U Herceg festu najavljuju da će poklona biti za sve mališane koji budu došli, a do sada je naručeno oko 1500 paketića.
Program neće trajati duže od pola sata, jer posljednjih dana bilo je dosta dječijih programa, tako da će se u ponedjeljak skoncentrisati samo na to da ilustruju ono čime sve djeca mogu da se bave u Herceg Novom.
Posjetioce u Dvorani Park tokom vikenda očekuje koncert plesnog studija “Diano” koji će biti upriličen u subotu od 20 h, dok je za nedjelju u 17 h planirana repriza predstave “Hilperik”, takođe sa Djeda Mrazom.
Da bi najmlađima uljepšali predstojeće praznike i ove godine pobrinula se i TO Tivta. Oni će sjutra organizovati manifestaciju “U susret Djeda Mrazu”. Učestvovaće plesne grupe i mažoretke iz Tivta. Kruna programa biće koncert Nine Petković, koja će predstaviti svoj novi album pjesama za djecu „Priča sa tavana”.
Neće izostati ni Djeda Mraz koji će djeci dijeliti slatkiše. Planirano je da se program održi na Trgu Magnolija u 11 h, a u slučaju kiše i lošeg vremena program će biti upriličen u amfiteatru Osnovne škole „Drago Milović”.

Picerija i restoran

U Kotoru je danas obradovao Djeda mraz djecu čiji su roditelji u stanju socijalne potrebe. Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti organizovao je za njih dodjelu novogodišnjih paketića.
Po evidenciji Sekretarijata i Centra za socijalni rad, utvrđeno je da se u stanju socijalne potrebe nalazi 65 porodica koje imaju ukupno 120 maloljetne djece.
Paketiće je djeci uručio Deda Mraz u prostorijama opštine Kotor, koja se na taj način potrudila da obraduje najmlađe sugrađane koji se nalaze u nezavidnoj materijalnoj situaciji.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code