Djelovi Igala, Đenovići i Baošići bez struje

Djelovi Igala, Đenovići i Baošići bez struje

7
Podijeli

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak od 9 do 12 časova bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Igala, Sutorine, Njivica, Servisne zone, Trebesina, Sušćepana, Mojdeža i Ratiševine. Potrošači Baošića i Đenovića bez električne energije biće od 16 do 17 časova, saopštila je Služba za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Kako se navodi u saopštenju, radovi se izvode zarad kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

7 Komentari

 1. Sve razumijem, mora da se radi i gasi. Ali da najave pa ne ugase, i da najavljuju po dan prije tako da se niko ne moze organizovati je zaista sramota.
  Da pojasnim: zamislite radite na kompjuteru i od 9 imate i dalje struje ali receno je da ce nestati a vi u stvari ne radite nista jer ne znate da li ce nestati pa pocnete u 11 da radite na kompjuteru jer ste pomislili ma nece nestajati ……
  Odgovornost prema potrosacima kao prema ovcama…
  Hvala

  10
 2. E,a Kumbor?Sad du ope ugasili do večeras…Migu svašta ovim bezazlenom narodu,tupavime i ooltronskome,da rade.Bez pitanja su ,u sred zime,ugasili struju zbog prokletijeh satova,mada su mnogima prije par godina već primenili iste…Sutra in zrak treba ukinut i niko se ne bi bunio-a svi,lajavi;kad treba i netreba!

  2
  3

Ostavite komentar

*

code