Djelovi Novog u srijedu bez struje

Djelovi Novog u srijedu bez struje

5158
19
Podijeli

Zbog planiranih radova, u srijedu od 10:00 do 17:00 sati, a ne danas, kako je prethodno najavljeno, potrošači sa područija Sušćepana, Hotela Delfin, Igala i Tople 2, ostaće bez napajanja električnom energijom – saopštila je Služba za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Kako se navodi u saopštenju, radovi se izvode zarad kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

19 Komentari

 1. Uzas sta nam rade. Ok je da nam poboljsaju snabdjevanje el.energijom ali da li je to tacno. Ko zna sta rade. Gradjani moraju imati uvid u sve. Dok ne izadjemo na ulice i pocnemo svi da protestvujemo bice nam ovoga i onoga. Tj ima da nas vuku za nos sa osmjehom i tako ce uvjek biti dok god mi budemo u kuci cutali i govorili ono poznato, ma neka proci ce i to. Pa dokle vise da prolazi sve onako kako neki pojedini mocnici hoce ??? Ovo je vise postalo NEDOPUSTIVO ! Teba ovo zaustaviti !
  8  0
 2. Zar se ti radovi nisu mogli odraditi u septembru ili oktobru, a ne kad pocne sezona grijanja? Sto se tice poboljsanja kvaliteta grijanja, poboljsati ce oni nama samo racune!
  11  0
 3. Poštovani sugrađani

  Prvi put za 37 godina, nijesam izašao na zadnje lokalne izbore. Tu na prvom mjestu, dugujem veliku zahvalnost gospodinu Perici Đakoviću, i televiziji Novi. Hvala mu, i đe čuo, i đe nečuo. U onih par emisija pred lokalne izbore, savršeno mi je bilo jasno za šta su sposobni, i kadri učinjeti, svi zajedno-sve stranke. Za ništa. Sve što mene kao građanina tišti i smeta mi, oni, ili nisu u stanju da učine boljim, ili nisu nadležni. Ni pitanje vode, ni struje, ni puteva, ni šetališta, ni rasvijete, ni kolektora, niti bilo šta drugo od značaja za svakodnevni život. A kako se zove onaj/ona što sjedi u koju kancelariju, savršeno me ne zanima. Toliko.

  Praštajte
  19  3
 4. Jako dobro se sjecam kad su 94.te ili 95.te bile one restrikcije od po 8 sati pocele su tacno na katolicki Badnji dan, nije se imalo obzira.
  16  3
 5. Dobro rece “zasto”, obavljajte radove kada to najmanje ometa gradjane, pa platite dobro radnike, ionako imate od cega, a kako se mnogi ljudi griju na struju, 7 h je zaista mnogo, ama bas ste ga pretjerali vise.Sramota !
  17  2
 6. Jeste li vi normalni ljudi?? Dokle vise ovako, u sezoni, van sezone,bez vode, bez struje,bez ulicne rasvjete, bez puteva… Ovo mi lici na devedesete i restrikcije. U normalnim sredinama se ovakvi radovi obavljaju ponoci, radnici se adekvatno plate i rade trecu smjenu, a da ne remete svakodne aktivnosti gradjana. Na kraju krajeva mislim da bi gradjani trebali da budu detaljnije upuceni u problematiku, te da se preispita i do detalja da objasnjenje iz kojeg razloga mjesecima unazad svake sedmice iskljucujete struju i vodu? Ah da, u normalnim sredinama ovo nije toliko cesta pojava.
  46  1

Ostavite komentar

*

code