Djevojčica lakše povrijeđena od udara auta u Bijeloj

Djevojčica lakše povrijeđena od udara auta u Bijeloj

4
Podijeli

Nešto poslije 15 h, u Bijeloj je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je lakše povrijeđena maloljetna djevojčica, saznaje Radio Jadran.
Prema našim informacijama, do nezgode je došlo kada je djevojčica, uzrasta između 10 i 12 godina, istrčala na kolovoz izvan pješačkog prelaza. Na nju je tada naletio automobil kojim je upravljao ruski državljanin, sa privremenim boravkom u Kotoru.
Na mjestu nezgode, kod „Lidera“ u Bijeloj, trenutno su pripadnici Uprave policije, a djevojčica je prebačena u Opštu bolnicu Meljine, radi pregleda i kontrole.

4 Komentari

  1. Tek kad neko strada u velikom stilu pred neke izbore uradice to neko da pogodi temu u predizbornoj kampanji jer tek se sjete gdje je Bijela i raskrsnica na Panorami kad nas brizno posjete da u domu kulture odrze promociju svoje stranke i kandidata sramota!

  2. Sramotno je koliko godina mjestani mole i pisu molbe da se postavi pasarela na panorami zbog skolske djece i velikog prometa saobracaja na pomenutoj dionici gdje vozaci ne maju dobar uvid a vecina i ne postuje pravila prolaza pjesaka. Sve u svemu niko od nadleznih godinama ne reaguje a nevini stradaju. Samo da djevojcica bude dobro a nadlezni sramite se.

    30

Ostavite komentar

*

code