Djevojčice ŽKK Primorje treće na turniru u Dubrovniku

Djevojčice ŽKK Primorje treće na turniru u Dubrovniku

863
1
Podijeli

U konkurenciji osam ekipa proteklog vikenda mlađe pionirke ŽKK Primorje su na turniru u Dubrovniku osvojile treće mjesto i ponovo se u Herceg Novi vratile sa medaljama.

zkk primorje turnir u duU prvoj utakmici protiv domaćina Raguse pionirke Primorja su blistale i savladale ih sa 30 poena razlike. U drugom duelu sa ekipom Konjica male Novljanke su se držale odlično, borile se sa neuporedivo fizički jačom ekipom sa sjevera Hercegovine. Nekoliko sudskih odluka i fizička snaga protivnica su uticali na poraz naših košarkašica sa 3 poena razlike.
Žal za boljim plasmanom posebno je bila prisutna kada se ispostavilo da je polufinalna utakmica Primorki protiv ekipe Fojnice po kvalitetu i rezultatu prevazišla finalistkinje Konjica i Mostara. O kvalitetu finalistkinja govori i rezultat finala u kome je ukupno postignuto samo 40 koševa, a Primorke su savladale Fojnicu rezultatom 63:51.

Picerija i restoran

No, ”za prolivenim mlijekom” i propuštenim prilikama ne treba žaliti. Djevojčice Primorja su kvalitetan tim, kod koga se vidi dobra organizacija i rad u Klubu sa trenerom Đurišićem. Zajednički podvig u osvajanju bronzane medalje na turniru u Dubrovniku dale su: Lučić J. ( kapitenica), Lučić M., Kovačević A., Savkovic J., Šarić J., Veljić A., Radnjić B., Svrkota J., Rakočević K., Kojčinović J., Bubanja N. i Supić L.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code