DO 10. FEBRUARA KORISNICI MORSKOG DOBRA TREBA DA ZAKLJUČE ANEKS UGOVORA ZA...

DO 10. FEBRUARA KORISNICI MORSKOG DOBRA TREBA DA ZAKLJUČE ANEKS UGOVORA ZA OVU GODINU

0
Podijeli

Blagovremena priprema predstojeće turističke sezone podarzumjeva i pravovremeno dobijanje dozvola za rad korisnika morskog dobra.

Zato iz JP „Morsko dobro” obavještavaju prije svih zakupce kuplišta da do 10. februara zaključe aneks ugovora za 2015. godinu.
Korisnici morskog dobra koji nisu primili obavještenja o realizaciji izmjene i dopune plana objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period 2013.-2015. godina, kao i oni koji jesu, treba da se jave u roku od 8 dana službi za ustupanje.
Ako se korisnici ne jave do 10. februara, smatraće se da nisu zaintersovani za daljnje korišćenje morskog dobra, a objavljivanjem ovog obavještenja na sajtu Javnog preduzeća i oglasnoj tabli, potencijalni korisnici su na vrijeme informisani o svojim obavezama.
Podsjećamo da do 30. januara traje javni poziv preduzeća “Morsko dobro” za zakup 6 kupališta u Herceg Novom i jednog u Kotoru, odnosno za korišćenje neuređene obale.
Značajan broj plaža u Novom prošle godine ostao je bez zakupaca, pa je Morsko dobro i u julu ponovilo prikupljalo ponude za zakup u zoni morskog dobra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code