DO 9. NOVEMBRA PRODUŽEN TENDER ZA ZAKUP OBALE OD NJIVICA DO UŠĆA...

DO 9. NOVEMBRA PRODUŽEN TENDER ZA ZAKUP OBALE OD NJIVICA DO UŠĆA SUTORINE

86
0
Podijeli

Već nekoliko puta Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte produžavao je rok za dostavljanje ponuda na tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom.

Umjesto 14. septembra na posljednjoj sjednici odlučeno je da se rok za ponude produži do 9. novembra do 12 sati.
Cijena otkupa tenderske dokumentacije, od deset hiljada eura je do 2. novembra. Riječ je o zemljištu površine oko 30,6 hiljada metara kvadratnih i akvatorijumu od oko 17,3 hiljade kvadrata.
Lokacija je detaljno razrađena u okviru Prostornog plana posebne namjene za Morsko dobro i obuhvata prostor koji je ograničen sa sjeverne strane plažom na lokaciji Pećine, sa zapadne putem za Njivice-Kobila-Prevlaka, sa južne naseljem Njivice i sa istočne strane obalom mora.
Zemljište se daje u dugoročni zakup na period od najmanje 31 do najviše 90 godina, sa obavezom finansiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
Ponuđač uz ponudu mora uplatiti depozit ili dostaviti bankarsku garanciju od 200 hiljada eura naplativu na prvi poziv, izdatu od banke koja ima kreditni rejting.
Učesnik na tenderu kvalifikovaće se kao ponuđač ako ispunjava kvalifikacione uslove iz grupe A ili B, koji su prilično strogi, pa je i to možda razlog što još nije niko „zagrizao” ovu atraktivnu lokaciju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code