DO IDUĆE SEZONE U „PALMON BAY“ JOŠ 2 MILIONA EURA ULAGANJA

DO IDUĆE SEZONE U „PALMON BAY“ JOŠ 2 MILIONA EURA ULAGANJA

519
0
Podijeli

Menadžment hotela „Palmon Bay” u procesu je finalizacije idejnog rješenja za uređenje kupališta ispod hotela, koje bi za sljedeću sezonu trebalo da dobije nove sadržaje.

Od stare plaže RVI-ja ostaće samo uspomene, jer će ona dobiti potpuno novo lice.
U planu je izgradnja otvorenog bazena sa morskom vodom dužine 25 m, širine 12 m i dubine 1,40-1,60 m, te plažnog bara i ostalih pratećih sadržaja, koji će upotpuniti ukupnu ponudu hotela i utvrditi već opravdanu kategorizaciju od 4 zvjezdice. Restoran na plaži biće pretvoren u konobu mediteranskog tipa.
Pored toga krenuće rekonstrukciju oko 40 apartmana u “E” odjeljenju hotela, odnosno u onom dijelu koji još nije rekonstruisan. Ovo je za Radio Jadran potvrdio predsjednik Odbora direktora “Primorje” AD Božidar Draganić:
“Planiramo da krenemo sa radovima u oktobru. Trebalo bi da traju do marta naredne godine, tako da će se istovremeno raditi i plaža i ovaj nerekonstruisani dio. U plažu ulažemo oko pola miliona, a za apartmane je obezbijeđeno dodatnih milion i po eura “, kazao nam je Draganić.
“Primorje” će ovim zaokružiti ulaganja u Igalu u novo zdanje na 9 miliona eura. Draganić je istakao i da će hotel od oktobra do marta biti privremeno zatvoren za smještaj, ali da će svakako na usluzi biti restoran za svadbe ili druge prilike, kao i spa dio:
“Ne smijemo dozvoliti da smještamo goste u hotel, dok se unaokolo radi, jer to bi bio autogol”, pojasnio je on.
Prema njegovim riječima, izuzetno su zadovoljni sezonom, koja je za ovaj hotel počela uz predrasude o Igalu, odnosno uz negativne kritike zbog nekog ranijeg “stanja” po kojem je ovaj dio bio prepoznatljiv. Ipak:
“Kada se gostu ponudi jedan određen standard, posjeta neće izostati, i nije izostala. Imamo dobre najave i za postsezonu, tako da smo zaista zadovoljni”, dodao je on.
O broju ostvarenih noćenja još uvijek je rano govoriti, a izvršna direktorka Jelena Đurašković ističe da iako je riječ o hotelu kome je ovo prva godina rada, očekivanja su u potpunosti ispunjena:
– Naši gosti su uglavnom bili sa zapadnoevropskog tržišta, iz Rusije i zemalja okruženja. Trend dobre posjete se nastvalja. Posebno nas raduje sve veće interesovanje za naše konferencijske kapacitete, kao i za Spa centar – kazala je Đuraškovićka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code