Do sezone interventni radovi, u septembru nastavak rekonstrukcije Šetališta

Do sezone interventni radovi, u septembru nastavak rekonstrukcije Šetališta

2568
8
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Završetak rekonstrukcije dijela Šetališta Pet Danica od lokala „Dominicana“ do konobe “Krušo” odloženo je za septembar, nakon završetka glavne turističke sezone. Radovi bi trebalo da traju preko 40 dana, kao i da budu okončani do novembra, nove su informacije iz Agencije za izgradnju i razvoj grada.

Naime, prije dvadesetak dana Agenciji je stigla i zvanična odluka Vlade Crne Gore da se Šetalište izgradnjom potpornog stuba može proširiti između lokala Dominicana i Mimoza. No, budući da je sezona na pragu, radovi su pomjereni za septembar, kazao nam je direktor Agencije, Nikša Grgurević:

Picerija i restoran

– U dogovoru sa investitorima, Morskim dobrom i Opštinom Herceg Novi, odlučili smo da sada do sezone uradimo interventne mjere, što podrazumijeva postavljanje rasvjete koje je u toku, zatim popunjavanje rupa na šetališnoj stazi kao i postavljanje ograde do plaža. Sve to trebalo bi da bude gotovo za mjesec. Ostali radovi čekaju izmjenu i revidovanje projekta, nakon čega će uslijediti pripremni i glavni radovi za završetak rekonstrukcije od septembra, naveo je Grgurević.

Podsjetimo da je rekonstrukcija šetališne staze od Galeba u Igalu do kupališta Raffaelo na Toploj, u dužini od 365m, počela još u oktobru 2015. godine. Vrijednost investicije je 350 hiljada eura, a radove izvodi barska kompanija Đokić group D.O.O. Radovi su bili konzervirani nekoliko puta, zbog praznika, sezone, preprojektovanja i drugih administrativno pravnih teškoća.

8 Komentari

 1. A od Galeba do Dominicane? Zar niste to trebali popločati do sezone, bar je tako pisalo u prethodnim tekstovima o rekonstrukciji šetalista?! Dvije godine za 350 m – pa nije loše, super vam je “prolazno” vrijeme 😀
  9  1
 2. A psi lutakice,sinoc se nije moglo setati setalistem,mrak a psi lutalice na sve strane.Gdje su ti komunalni policajci???Treba kazniti sve vlasnike koji bez povodca setaju svoje pse setalistem!!!!
  11  1
 3. Septembra, koje godine? Kolektor i kanalizacija se čekaju od 2014. Možemo mi i bez šetališta ali ne možemo bez birokratije, vrijednih, sposobnih i poštenih političara koji se trude da nam grad bude baš kakav jeste.
  20  0
 4. Da mi vidjeti sta su smislili za relaciju Galeb/usce rijeke…ceka li i to neke nove izbore ili sta vec…konj bi nogu slomio setalistem ane turisti…
  10  0

Ostavite komentar

*

code