DO VRBANJA MINIBUSOM SVAKOG VIKENDA TURISTIČKI

DO VRBANJA MINIBUSOM SVAKOG VIKENDA TURISTIČKI

197
0
Podijeli

Zbog bolje promocije i dostupnosti hercegnovskog zaleđa lokalna TO organizovala je uvođenje ljetne minibus linije Herceg Novi-Borići-Vrbanj.

Prvi polazak je planiran za subotu, 8. avgusta u 9 h sa stajališta preko puta glavne autobuske stanice, a drugi, sa istog mjesta u isto vrijeme, dan kasnije.
Linija će funkcionisati svakog vikenda tokom avgusta i dijela septembra, u zavisnosti od iskazanog interesovanja i vremenskih prilika.
Kako je najavljeno, putnici će, na našem, engleskom i ruskom jeziku, dobijati besplatni primjerak karte hercegnovskog zaleđa, upotpunjene tekstualnim opisom mogućih destinacija, od praistorijskih arheoloških lokaliteta i tvrđava, preko ambijentalnih ruralnih cjelina i crkava, do vrhova-vidikovaca.
Do najatraktivnijih lokacijama posjetioci su do sada stizali sosptevnim vozilom ili rent-a-car-om.
– Uvođenjem minibudsa TO želi dati sopstveni doprinos valorizaciji potencijala masiva Orjena, još uvijek slabo iskorištenog turističkog resursa velikih mogućnosti. Naime, u kombinaciji sa smještajem na našem primorju, izletničke ture po hercegnovskom zaleđu predstavljaju iskorak u poboljšanju raznolikosti ponude, što je u skladu sa globalnom tražnjom na turističkim tržištima”, naveli su iz hercegnovske Turističke organizacije.
Povratak sa Vrbanja planiran je za 18:20 sati, a dolazak u Herceg Novi sat kasnije. Satnica je prilagođena potrebama turista-izletnika, ali i planinara koji se žele dublje u unutrašnjost Orjena i istog dana da se vrate u Herceg Novi.
Polasci važe bez obzira na broj putnika, a cijena povratne karte je pet eura. Moće se za istu cijenu kombinovati odlazak subotom, a povratak nedjeljom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code