Početna Sport Dobar nastup crnogorskih trap strijelaca u Beogradu

Dobar nastup crnogorskih trap strijelaca u Beogradu

1

Na tradicionalnom Grand Prixu Beograda – Memorijal Milan Šotra, u disciplini leteće mete-trap, na streljani Kovilovo kraj Beograda, solidan uspjeh imali su crnogroski takmičari, saopšteno je iz stručne službe Streljačkog Saveza Crne Gore.

Novljanin Nikola Perišić sa 104 pogotka zauzeo je mjesto u sredini tabele, odmah iza njega bio je sugrađanin, Dragan Mrkajić sa 102, dok je Cetinjanin Nikola Marković imao 99 pogodaka. On i Mrkajić gađali su rezervnim puškama, pa su se suočili sa problemima prilagođavanja novoj opremi.

Picerija i restoran

– Konkurencija je bila izuzetno brojna. Nastupilo je 90 strijelaca iz 13 zemalja. Crnogorski takmičari otišli su bez pravog treninga, jer streljana na Kamenom više mjeseci ima problem sa elektronikom, tako da je ovaj rezultat još značajniji – ističu iz Saveza.

Koliko je konkurencija bila žestoka, govori podatak da novi šampion Evrope, Slovenac Boštjan Maček nije mogao do podijuma, a najbolji su bili pobjednik Svjetskog kupa Italijan D´Ambrozio, te olimpijski šampion i evropski vicešampion, braća Josip i Anton Glasnović.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code